Nema modne influenserke koja svoj Instagram nije ukrasila i slikom u belom kaputu. Sve su nijanse u igri - sveža bela kao na doktorskim mantilima, meka "tedi" nijansa koja odlično izgleda u frotir tkanju, ali i svetla bež koja je najbliža boji slonovače.

Neda Ukraden je već pokazala da je spremna da odgovori na svaki modni izazov, pa je s uspehom rešila i modni zadatak "winter white". Neustrašivo se odlučila za vrlo dugačak model, a evo uz kakvu odeću ga kombinuje.

Regionalna diva je već ukrasila svoj dom za predstojeće praznike, pa je i ona obučena u sličnom duhu. Lepi strukirani kaput čini da izgleda kao posuta pahuljama, a crna bluza i pantalone koje nosi ispod njega sužavaju liniju još više.

neda ukraden-min.jpg
Instagram / neda.ukraden 

Neda je oduvek priznavala da je veliki fan mode. "Volim ženstven stil, naročito setove, haljine i kraće sakoe. Praktičan izbor su i pantalone različitih krojeva i dužina, koje najčešće uparim s nekom ženstvenom košuljom ili sakoom. Odeća od materijala s malo elastina, odgovarajuće dužine, uvek može da prikrije neke nedostatke u građi", kazala je Neda svojevremeno.

"Zaposlene dame koje cene eleganciju i žele da naglase seksi izgled trebalo bi da u svom garderoberu obavezno imaju trodelni komplet: sako, pantalone i suknju, koje mogu međusobno da kombinuju, kao i košulju koja ide uz njih. Za veče su moj izbor elegantnije haljine i kompleti, dok tokom dana nosim vrlo opuštene, šarene komade", ispričala je pevačica.

Više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji slika!

Privatna arhiva, LepaiSrecna Neda Ukraden

Tekst: Lepa&Srećna