Kejt Midlton je jedna od najbolje odevenih žena na svetu. Princezine odevne kombinacije se posmatraju sa posebnom pažnjom, i mnogim damama ona je prava inspiracija. Zato je informacija da će princeza od Velsa korigovati svoj stil oblačenja rastužila sve one koji je posmatraju kao modnu ikonu.

Kada postane kraljica Kejt će morati više da prikriva kosu, a do tada uživa u svojoj stillskoj slobodi. Tako je na proslavi 10. godišnjice rada humanitarne organizacije "Coach Core" imala nemirne talase u kosi, a najviše pažnje je privukao njen sako.

Iako su svi očekivali da će za ovakvu priliku da obuče neku sportsku garderobu kao što je to i ranije činila, Kejt se odlučila za kultni gornji deo. Naime, ona je ponela "Šanelov" sako koji je jedan od najpoželjnijih na svetu - vintaž model star je punih 27 godina i dokazuje da kvalitetni odevni komadi nemaju rok trajanja.

Sako kraljevsko plave boje Kejt je uparila sa crnim elegatnim pantalonama i jednostavnim salonkama. Nakon smrti kraljice Elizabete Kejt je dobila titulu princeza od Velsa, a mnogi su se složili da nikome ta titula ne bi bolje pristajala posle Lejdi Di.

Profimedia Kejt Midltonu kultnom Šanelovom sakou

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna