Milica Milša, bila je veoma angažovana oko glavne uloge u seriji "Igra sudbine" - kao Ada Kanački iz večeri u veče nam se predstavljala kao dama iz visokog društva, tip - top sređena. Glumicu je to sasvim sigurno iscrpelo, pa baterije za nove poslovne poduhvate puni na moru.

Sa njom je suprug, dramatrug Žarko Jokanović. Bračni par uživa u svim bladodetima Egipta koji je njihova ovogodišnja destinacija za odmor. Uživaju u brojnim egzotičnim specijalitetima, koktelima, peščanim plažama i plavetnilu mora. Milica osmeh sa lica ne skida, a ne proskače ni svoje redovne bjuti rituale.

Glumica je sada pozirala samo sa peškirom na sebi i mnogi su primetili koliko je zaista smršala. Milica je nedavno odlučila da se ozbiljno pozabavi svojom figurom i "bacila se" na dijetu uz pomoć koje je skinula deset kilograma.

Popularna glumica je izbacila dve vrste namirnica iz ishrane - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

"Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama", rekla je Milica za Hit. "Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije", rekla je glumica kojoj je doručak ovsena kaša, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem.

"Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca", kaže Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna