Ako vam kažemo da je Silvija Beri u modnom poslu od 1992. godine, jasno je da dalje ne treba pitati koliko dama ima godina. Činjenica je da već decenijama gaji svoj modni ukus, a on danas briljira na njenom Instagram profilu.

Haljine, suknje, bluze, šortsevi - ne zna se šta je zanimljivije na ovoj stilski doteranoj Italijanki.

Diplomirala je međunarodno pravo u Milanu, ali je već vrlo dugo u novinarstvu i marketingu. Majka dvojice odraslih sinova, blizanaca, gaji i jaku  strast prema putovanjima i stalno traga za novim brendovima.

silvija beri 4.jpg
Instagram / silviaberri 

Kaže da je moda zanima od detinjstva, da je oduvek volela šoping i da redovno jedva čeka da pokaže najnoviji autfit koji je kupila. Nije ni čudo što je na Instagramu prati više od 300 hiljada ljudi.

Uvek je spremna da im pomogne savetom, odgovara im na pitanja u vezi sa modom, životnim stilom pa i zdravljem ili im makar pruži podršku kad joj se obrate u trenucima usamljenosti.

Danas je ambasador jednog prestižnog brenda nakita, promoviše jedan kozmetički brend, lansirala je svoju liniju parfema, a u svemu što obuče, u svakoj njenoj modnoj kombinaciji, oseća se onaj nenadmašni italijanski duh.

Zavirite i u galeriju slika, stil sinjore Beri će vas oduševiti!

Instagram / silviaberri Sjajne haljine, šortsevi, bluze, majice...

Izvor: Lepa&Srećna