Ako volite prirodan izgled noktiju i ne sviđaju vam se dugačke, špicaste nadogradnje, za vas je pravi izbor francuski manikir

Biserni ružičasti nokti sa belim vrhovima poznati pod imenom "frenč" nalakirani su, prvi put, u Kaliforniji a njihov izumitelj Džef Pink je želeo da postigne elegantan izgled po kojem su Francuskinje čuvene. Danas ovaj nailart ima brojne varijacije, ali suština je ostala ista. Tu su pedantno sređene zanoktice, kratka, ovalna forma nokta i diskretni ukrasi u vidu linija u kontrastnoj boji.

Interesantna je i varijanta na kojoj je i polumesec u korenu nokta obojen, kao i podeljene linije na vrhu u dve kontrastne boje.

Kratki nokti su naročito praktični otkako je počela epidemija korona virusa, jer su žene maksimalno posvećene održavanju higijene i čišćenju doma. Da bi očuvale ne samo zdravlje već i lepotu pa i nokte, preporučljivo je da ih neguju i zaštite, pa je možda gel lak idealno rešenje.

Nudimo vam inspiraciju za minimalistički manikir  - za takozvani "skini frenč", za koji je potrebna najtanja četkica na svetu! 

Instagram / raelondonnails Nailart u trendu za 2022. godinu

 Izvor: Lepa&Srećna