Da li znate koji sastojci su izuzetno blagotvorni za kožu lica i njeno zdravlje? Kavijar i čestice zlata! Sigurno to niste očekivali da pročitate, ali savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za dubinsko čišćenje pora, za aktiviranje kolagena i elastina. Čestice zlata karakteriše antibakterijsko svojstvo, protivupalno dejstvo, kao i inhibicija mladolikog izgleda, zategnutost kože i stimulacija cirkulacije. 

Ako želite da uklonite masnoću, regenerišete kožu, zatvorite pore, otklonite prljavštinu i štetne toksine sa vašeg lica, u udobnosti svog doma, potrebna vam je Pure Gold krema. Zašto? Jer upravo ona sadrži visoku koncentraciju kavijara, kao i čestice zlata. Vaša koža će odjednom dobiti sve nutritijente koji su joj potrebni da bude zdrava, čista, blistava i bez bora – zahvaljujući ovoj kremi.

Pure Gold za tekst.jpg
Promo 

Uz njenu pomoć ćete:

  • Revitalizovati vašu kožu,
  • Usporiti proces starenja,
  • Ukloniti bore,
  • Dubinski očistiti pore.

Pure Gold krema sada je na promo popustu od 50% i možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.700 rsd.

*Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3 kreme, još dve dobijate na poklon.

 Tekst: Promo