Bujna kosa je ukras svake žene, pa zato ne čudi što je mnogim damama cilj da to postignu, a posebno bez odlaska u frizerski salon. Iako se čini da nećemo lako uspeti da napravimo dovoljno zanosnu frizuru, postoje mnogi načini da nam to olakšaju. Vikleri su uvek dobrodošli ali postoje i dva jednostavna trika uz pomoć kojih ćete izgledati zanosno baš kao da ste sišli s naslovnice nekog modnog magazina.

Feniranje sa kosom prebačenom preko glave

Iako smo navikli da nam vešti frizeri kosu učine bujnom klasičnim feniranjem kod kuće ćemo najlakše to postići ako kosu prebacimo preko glave i sušimo je bez češljanja. Kako bi kosa imala željeni volumen preko nego što počnete sa sušenjem nanesite penu, a nakon što završite poprskajte šampon za suvo pranje kose. 

Razdeljak na pravom mestu

Jedan od najboljih načina da dobijete na volumenu je da ponesete duboki razdeljak. Tako ćete podstaći kosu da vam ide "na gore", umesto da vam samo beživotno pada. Ako niste fan ovako "dramatičnog" razdeljka i više volite razdeljak na sredini, povedite računa da ne bude strogo definisan nego ga malo "pomešajte".

Izvor: Lepa&Srećna