Crno odelo će biti apsolutni hit sezone, a to su sinoć pokazale i Kristina Bekvalac, ali i jedna od njenih zapaženih gošći Sandra Miljaković.

Naime, na reviji sestre popularne pevačice Nataše Bekvalac, kreatorka se pojavila - očekivano - u crnom. To je boja koju gotovo svi dizajneri na svetu biraju kad treba da se poklone na kraju prikaza svoje nove kolekcije. Naravno, u skladu sa trendovima, Kristina je nosila predimenzionirani sako i vrlo komotne pantalone.

Njenu kombinaciju je upotpuno "bralet", hrabri komad odeće koji trendseterke forsiraju nekoliko sezona. U pitanju je vrsta "brusa" (na engleskom "bra"), sašivenog od materijala koji nije predviđen za donji veš. Kod nas je uobičajen i izraz "top", s tim što je bralet još kraći od topa.

Upravo takav komad odeće je ponela i Sandra Miljaković, devojka Viktora Živojinovića koju svi zovu snajkom Lepe Brene. Ona je uz bralet nosila crni sako od veštačke kože, a na pantalonama imala neobičan detalj  koji će biti, takođe, hit ove sezone. Kako su izgledale i druge dame na ovoj reviji, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Među najbolje obučenim damama bila je i Sandra Miljaković, devojka Breninog sina Viktora Živojinovića.

Izvor: Lepa&Srećna