Tekst: Promo

Unikatan i ručno rađen nakit daće vašem izgledu posebnost i učiniti vaš stil jedinstvenim. Skoro da nema žene koja će izaći iz kuće bez nekog komada nakita. Prikladan je za sva godišnja doba i svaku priliku, bilo da ste krenuli na posao, u šetnju ili izlazak. Predstavljamo vam najtraženije modele koji će upotpuniniti vaš celokupan outfit!

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika  izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi. Dužina Vintage heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.

Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

Nakit ogrlica frida vintage heart
Promo 

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

Ovaj Led model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

nakit ogrlice narukvice set unikat frida
LepaiSrecna 

Mini heart narukvica urađena je od pamučnog kanapa i priveska u obliku srca. Može da se podešava i prati veličinu Vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit: poslovni, večernji, šik... Upakovana je u finu, elegantnu kutiju, pa je prikladna i kao divan poklon dragoj ženskoj osobi.

Za samo 490 rsd možete je poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

nakit ogrlice narukvice set unikat frida
Promo 

Narukvica boje kože sa providnim kamenom je sa zmija šarom i okruglim kamenom. Urađena od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića, elegantna je i bez nje nećete moći da zamislite večernji izlazak. Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 1.099 rsd.

nakit ogrlice narukvice set unikat frida
LepaiSrecna 

Rose clover ogrlica urađena je od pozlaćenog lančića, sa pozlaćenim priveskom. Dužine je 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik i praznične.

Cena ove ogrlice je 1.690 rsd, a možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

nakit ogrlice narukvice set unikat frida
Promo 

Komplet Dark Moon sastoji se od ogrlice i narukvice. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Dužina ogrlice je 40 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Daje Vašoj odeći posebnost i unikatan, sofisticirani stil. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.100 rsd.

nakit ogrlice narukvice set unikat frida
Promo 

Set Rose Circles sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Kružići ovom nakitu daju posebnu čar. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva.

Cena seta je 3.300 rsd, a možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

nakit ogrlice narukvice set unikat frida
Promo 

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman.