Tekst: Promo

Svaka žena je jedinstvena i posebna, a garderoba i nakit koji izabere predstavlja njen celokupan stil kojim zrači. Odevne kombinacije čine ženu da se oseća drugačijom, zadovoljnom i ispunjenom. Izdvojili smo za vas najtreženije modele u kojima ćete zablistati u svakoj prilici.

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona, do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Košulju možete poručiti OVDE po ceni od 1.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

moderna garderoba aksesoari nakit
Promo 

Bluza sa kratkim rukavima i veoma zanimljivim detaljem u vidu faltica na bokovima odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.

Ovaj predivan model možete poručiti OVDE po ceni od 1.690 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502.

moderna garderoba aksesoari nakit
Promo 

Suknja od satena u leopard printu, raskošnog i veoma aktuelnog A kroja, fantastično će naglasiti vaše atribute. Njena dužina je ¾, odnosno ispod polovine lista. Na pojasu je široki lastiš, ne zakopčava se i veoma se lako oblači. Odlično se uklapa uz svu obuću, od patika do visokih potpetica. Materijal je idealan za sve sezone. Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420 502  svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

moderna garderoba aksesoari nakit
Promo 

Blejzer sa diskretnim volanima je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem izgledu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Možete ga naručiti OVDE po fantastičnoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/4420-502 svakog radnog dana.

moderna garderoba aksesoari nakit
Promo 

Komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa u sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri jesu minđuše. Veoma jednostavne i sofisticirane, manjeg formata, sačinjene od poludragog kamena crnog oniksa, koji je poznat kao kamen koji nosiocu daje iskrenost, oštroumnost i duhovnu snagu. Odličan je i kao vredan poklon za dragu osobu.

Uz svaki poručeni komad nakita dobija se vrećica od organdina za čuvanje i vlasnička kartica na kojoj je naznačen svaki kamen, kao i plemenita svojstva koja donosi. Po ceni od samo 590 rsd možete ih poručiti telefonom 011/4420-502 ili OVDE.

moderna garderoba aksesoari nakit
Promo 

Izuzetno lepa i elegantna narukvica je komad nakita kojim ćete se ponositi, jer na vašoj ruci izgleda predivno, a poludragi kamen od kog je napravljena utiče na vaš organizam. Ona je srednjeg formata, sačinjena od belog korala, crnog oniksa i hematita, oplemenjenih Swarovski kristalom koji je dragulj čistog luksuza.  Beli koral donosi mir, radost i uživanje u životu, dok je crni oniks dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Hematit vam daje samopouzdanje, koji podstiče snagu volje.

Uz svaki poručeni komad nakita dobijate i karticu na kojoj je naznačeno koji se tačno dragulji sada nalaze u vašem vlasništvu.

Ovu narukvicu možete poručiti OVDE ili putem telefona 011/4420-502 po ceni od 1.990 rsd.

moderna garderoba aksesoari nakit
Promo 

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.