Anastasija Ražnatović je na Instagram postavila fotografiju u izazovnoj modnoj kombinaciji u kuhinji koja je u tonu sa njenom odećom, piše Lepa & Srećna. Ćerka poznate pevačice Svetlane Ražnatović je pokazala da ima talenta u pevanju, a i da će da dostigne slavu svoje mame. Međutim mnogi su se pitali da li Anastasija ima talenta u kuvanju.

Popularna pevačica se slikala u raskošnoj i modernoj kuhinji u sivim i metalik tonovima. Sve u kuhinji je prilagođeno profesionalnim kuvarima, ogroman šporet, prostrana radna površina, viseći elementi na koji mogu da se kače kutlače, varjače i cediljke... Ceo prostor je savršen za sjajno kuvanje... Međutim Anastasija je odlučila da se pohvali i modnom kombinacijom koja je u skladu sa kuhinjiskim elementima. Svi su obasuli njen profil komentarima tražeći od mlade pevačice da im otkrije i svoje kulinarske tajne.

View this post on Instagram

A post shared by (@raznatovicanastasija) on

Na sledećoj strani otkrijte koje poznate ličnosti važe za strastvene kuvare i vole da objavljuju slike iz svoje kuhinje...

PageBreak

Anastasija nije jedina poznata ličnost koja voli da objavljuje slike iz kuhinje. Pevačica Marija Šerifović često na Instagramu objavljuje snimke iz svoje kuhinje, najčešće pripremajući italijanska jela, uz simpatične i skromne komentare. Ipak, njene "story" đakonije zaista izgledaju ukusno.

Goca Tržan je takođe objavila sliku iz svoje perfektno uređene kuhinje. A Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojonivića obožava da kuva, posebno sarme za slavu sveti Aranđelovdan, što je postalo tradicija u kući Lepe Brene.

Anastasija je rešila da se pohvali kuhinjom na drugačiji način, stilski usklađena sa enterijerom, a da li će i ona uskoro da nam otkrije kulinarske tajne, pokazaće vreme...

View this post on Instagram

A post shared by (@raznatovicanastasija) on

Izvor: Lepa & Srećna