Otkako je ušla u život princa Harija, Megan Markl privlači pažnju gde god da se pojavi. Isto je učinila i svojim poslednji javnim izlaskom kada se u pratnji supruga, princa Harija pojavila na venčanju Seli Mekorkudejl, nećake princeze Dajane

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTAN I OPASAN TREND! NEĆETE VEROVATI ŠTA ŽENE RADE DA BI IZGLEDALE KAO MEGAN MARKL: žele da liče na englesku princezu, pa ovo stavljaju u lice (FOTO)

Selija se udala za Džordža Vudhausa u crkvi Sent Meri, a tokom ceremonije nosila je tijaru koju je na venčanju sa princom Čarlsom nosila pokojna Lejdi Dajana

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE U ŠOKU - MAJKA MEGAN MARKL OTKRILA TAJNU O PRINCU: evo kakav je zaista princ Hari kao zet (FOTO)

Ipak, ni ta činjenica nije uspela da ukrade pažnju gostiju i usmeri na mladu, već su svi posmatrali lepu Megan. Bivša glumica, izgledala je besprekorno u beloj maksi haljini dugih rukava sa plavim kašmirskim dezenom koju je dizajnirao Oskar de la Renta, dok je na glavi nosila mini beli šešir s velom i perom kao i šnalom za kosu. Megan je nosila bele cipele sa štikama, a kosa joj je bila u opuštenom repu.

Kliknite OVDE da pogledate video snimak Megan Markl i princa Harija na venčanju!

PageBreak

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u divnoj letnjoj haljini!

PageBreak

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u divnoj letnjoj haljini!

PageBreak

Kako se vama dopada haljina Megan Markl?


Објава коју дели Sarah (@theroyalwatcher) дана 17. Јун 2018. у 11:41 PDT

Izvor: Story.hr