Haljine Amal Kluni uvek su modni pogodak i sve žene žele da kopiraju njen stil, ali kada vidite ovu haljinu, zaboravićete na sve ostale, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET JE ŠOKIRAN - DA LI AMAL KLUNI PRILIČI DA NOSI OVAKVU HALJINU: niko nije očekivao da se svetska lepotica ovako da se obuče (FOTO)

Supruga Džordža Klunija i svetski poznata pravnica ne voli puno da ekperimentiše sa modom, pa je njen stil uglavnom klasičan i proveren. Međutim, Amal voli da eksprimentiše sa bojama, pa se na jednoj svečanoj večeri u Londonu pojavila u elegantnoj haljini boje vina.

Amal je dugačku haljinu od pliša, jednostavnog kroja koji ističe njenu savršenu figuru, kombinovala sa crnim cipelama, pismo torbom i raskošnim nakitom.

Kliknite OVDE da pogledate sliku Amal Kluni u divnoj haljini boje vina!


PageBreak

Kako bi izgledala erotičnije, Amal je stavila crveni karmin i za frizuru izabrala elegantne talase.

PROČITAJTE JOŠ: AMAL KLUNI SE OBUKLA DRUGAČIJE OD SVIH, A ŽENE JE ODUŠEVILA NJENA HALJINA: pogledajte kako je lepa Amal izgledala na kraljevskom venčanju (FOTO)

Boja vina je savršena boja ako želite da izgledate seksepilno i elegantno, naročito kada žene nose haljinu u ovoj zanimljivoj nijansi. Ne sumnjamo da će baš zbog haljine Amal Kluni, žene poželeti da u svom ormanu imaju odeću u boji vina. 

Požurite u kupovinu i nabavite omiljenu odeću u ovoj HIT letnjoj nijansi!

Izvor: Lepa & srećna