Svaka žena je neodlučna i izbirljiva kada kupuje svečanu haljinu za neki važan događaj ili slavlje, a evo koje haljine će postati pravi letnji HIT, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVE HALJINE DOBRO STOJE SVAKOJ ŽENI I PRIKRIVAJU NEDOSTATKE NA TELU: pogledajte najlepše dugačke haljine za leto 2018. godine (FOTO)

Podrazumeva se da je cvetni dezen neophodan izbor za letnju modnu kombinaciju, a dominiraće i ove godine.  Lepršave dugačke haljine sa dezenom ili detaljima od cveća učiniće da izgledate kao princeza, a još bolji efekat dobićete ako izaberete haljinu sa popularnim karnerima

Ove godine nisu toliko popularne top haljine ili one sa kratkim ramenima, a najviše se nose deblje bratele, čamac izrez, rukavi od tila ili izrez Brižit Bardo. 

PROČITAJTE JOŠ: OVA BLUZA JE HIT ZA LETO, A U NJOJ SVAKA ŽENA IZGLEDA SEKSI: evo koju majicu moderne žene treba da imaju u ormanu (FOTO)

Pored neophodne romantične čipke i tila, ove godine su satenske haljine modni izbor broj jedan. Od boja, dominiraju svetloplava, zelena i roze, ali ako volite klasiku, onda se odlučite za crnu haljinu sa nekim detaljem u svetlijoj boji.

Kliknite OVDE da listate slike najlepših svečanih letnjih haljina!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ove svečane haljine su najveći HIT za leto, a evo koji dezen, boju i kroj haljine treba da izaberete!