Uskoro treba da počnemo da pakujemo zimsku garderobu, a mnoge žene se pitaju da li će njihov kaput biti moderan i sledeće sezone. Ako ste ljubitelj klasičnog stila, onda ćete se oduševiti, jer i naredne zime nosiće se kaputi klasičnog kroja u zimskim bojama. Najviše će dominirati crna boja, a pogledajte kakvi modni trend kaputa je predstavljen na Nedelji mode u Parizu za zimu 2018/2019. godine!

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI PONČO, MANTILI I JAKNE ZA PROLEĆE 2018. GODINE: evo koju odeću žene biraju da nose od marta do juna (FOTO)

Iz krajnost u krajnost. Tako bi se najjednostavnije mogla opisati čarobna modna vizija Karla Lagerfelda za jesen/zimu 2018. godine.

Modna kuća Šanel predstavljanjem svoje prêt-à-porter kolekcije za spomenutu sezonu otvorila je zadnji dan pariške nedelje mode. Njen kreativni direktor na pistu bajkovitog jesenskog izgleda postavljenu u Grand Palaisu poslao je kreacije koje su oduševile okupljene. Modni majstor u jednoj je kolekciji prikazao svu raskoš boja, uzoraka i materijala.

Tako su pistom prošetali modeli u crnim kaputima strogog kroja napravljenim od vune i nezaobilaznog tvida, kao svojevrsna posveta jednostavnosti i eleganciji legendarne Koko Šanel.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i slika kaputa i haljina sa HIT modne revije!

DA LI TREBA DA BACITE ILI SAČUVATE ZIMSKI KAPUT: nećete verovati kakvi kaputi i jakne će se nositi sledeće zime (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Naravno, nijedna kolekcija ove cenjenje modne kuće ne bi bila potpuna bez crne haljine, a Lagerfeld ni ovaj put nije razočarao kad je o tome reč. Od sofisticiranih modela ukrašenih svilenom mašnom do čipkastih modela s efektnim naramenicama od srebrnih perli - svaka kreacija još jednom je pokazala zašto crna haljina i dalje nema konkurenciju.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI MODNI TREND ZA PROLEĆE 2018: ovo je stari model pantalona koji žene u Srbiji obožavaju, a evo kako ga nose modne blogerke kao hit sezone

Ako ste pomislili da će sledeća jesen i zima obilovati isključivo crnom bojom, prevarili ste se. Lagerfeld je prilikom izrade kolekcije odlučio izvući maksimum iz palete boja, a pritom ostati u jesensko-zimskim tonovima

Smeđe i crvene kapute spojio je s kompletima, a tamnozelenu jaknu prepoznatljivog Šanelovog kroja sa dugačkom metalik suknjom. Damska ružičasta bluza retro kroja nadopunjena je suknjom i sakoom šarenog uzroka s plavim, tamnocrvenim i ljubičastim nijansama.

Čak je i luksuzna trenerka u kraljevski plavoj boji našla svoje mesto u novoj kolekciji, a Lagerfeld ju je na pistu poslao u kombinaciji s elegantnim kratkim sakoom i lakiranim čizmama.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike kaputa i odeće koja će biti modni HIT slčedeće zime!

DA LI TREBA DA BACITE ILI SAČUVATE ZIMSKI KAPUT: nećete verovati kakvi kaputi i jakne će se nositi sledeće zime (FOTO)
LepaiSrecna 

Prilagođeno sa: Zadovoljna

LepaiSrecna Da li će naši kaputi bii modni HIT i sledeće zime - pogledajte kakvi kaputi će se najviše nositi tokom zime 2018/2019!