Proleće donosi promenljivo vreme, često  hladne dane sa kišom, zato svaka mudra moderna žena u ormanu ima odgovarajući mantil, pončo ili prolećnu jaknu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI MODNI TREND ZA PROLEĆE 2018: ovo je stari model pantalona koji žene u Srbiji obožavaju, a evo kako ga nose modne blogerke kao hit sezone

Ako volite mekane i unikatne stvari onda će vam sigurno pažnju privući pončo. Ove sezone ja pravi HIT pončo sa resama u različitim bojama i dezenima, ali se ipak preporučuje da se odlučite za nijanse i šare u klasičnim bojama, poput crne, bele, sive ili smeđe, kako biste svoj pončo lako kombinovali. Savršeno stoji uz farmerke i poluduboke čizme, a možete ga nositi i na svečane prilike preko haljine.

Mantili su idealan izbor za svaki dan, naročito za poslovne kombinacije. Ove sezone izdvajaju se klasični mantili u sivoj i crnoj boji, ali i mantili sa detaljima poput leopard dezena, pliša, lakovane kože, a pravo iznenađenje su vuneni mantili

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE ĆE POŽELETI ŠTO PRE DA SKRATE KOSU: ovo su najlepše kratke frizure za proleće 2018. godine (FOTO)

I ovog proleća neprevaziđene su teksas jakne i crne kožne jakne koje su pravi izbor šta god da obučete.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike popularnih jakni, mantila i pončo džempera za proleće 2018!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Pogledajte najnoviji izbor najlepših mantila, jakni i pončo džempera koje predlažu stručnjaci za žensku modu tokom proleća 2018!