Engleska princeza Kejt Midlton (36) nedavno je prisustvovala otvaranju ustanove za podršku mentalnog zdravlja dece, a njena pojava je pozitivno iznenadila ceo svet, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON OBUKLA PREDIVAN I POVOLJAN KAPUT: žene u Srbiji će poželeti ovakav kaput u svom ormanu što pre (FOTO)

Kejt je za ovu priliku obukla plavu haljinu, a gornji deo je od čipke, dok je donji klasičan i pada ispod kolena. Haljina je strukirana pa se po prvi put jasno vidi trudnički stomak. Kejt je u prethodne dve trudnoće vešto izbegavala da ističe stomak, pa su počele da se šire glasine da su princa Džordža i princezu Šarlot rodile surogat majke.

Međutim, Kejt se sada redovno pojavljuje u javnosti i ceo svet je oduševljen koliko lepo izgleda u trudnoći. Kejt je plavu haljinu kombinovala sa crnim štiklama i crnom pismo torbom. Haljina je proizvod jednog britanskog brenda koji Kejt voli da nosi, a košta oko 180 evra.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL PROSLAVILA DEVOJAČKO VEČE, A SVET JE ŠOKIRAN: svi se pitaju zašto se Kejt Midlton nije pojavila na slavlju (FOTO)

Kraljevska porodica još uvek nije otkrila pol deteta, ali mnogi sumnjaju da je dečak, jer je Kejt tokom trudnoće desetinu puta nosila odeću u plavoj boji.

Kliknite OVDE da listate sve slike Kejt Midlton u plavoj haljini!

KEJT MIDLTON PROCVETALA! PRVI  PUT SE OVAKO VIDI NJEN TRUDNIČKI STOMAK: pogledajte kako engleska princeza izgleda u 7. mesecu trudnoće (FOTO)
LepaiSrecna Author: RIGI

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Kejt Midlton prvi put jasno pokazala trudnički stomak - pogledajte kako princeza izgleda u elegantnoj plavoj haljini!