Sijena Miler ponela je u Kanu tri potpuno različite odevne kombinacije. 

Glumica je stigla na festival u teget kombinezonu jednostavnog kroja sa širokim nogavicama i V izrezom.

Torba i ravne papuče su u crnoj boji, ali je jednoličnost boja razbijena crvenim karminom koji je apsolutni hit ove sezone.

Budite smeli i zaobiđite staro modno pravilo - iskombinujte crnu i teget.

VIŠE: Modna rasprava u svetskim medijima: da li Katrin Denev vlada Kanom i posle 50 godina

Glumica je crvenim tepihom prošetala u haljini modne marke "Balensiaga". U pitanju je model koji prati liniju tela, dužine 7/8. U struku se nalazi crni pojas uz koji su iskombinovane jednostavne crne sandale sa visokom potpeticom. Čini se da je haljina isheklana od žica, zato vam savetujemo da sledite Sijenin primer i isprobajte materijale nekonvencionalnih tekstura!  

VIŠE: Moda 2015: 3 modela haljina u trendu

Teget boja je veoma popularna ove sezone, ovoga puta reč je o večernjoj toaleti. Lepa glumica nosila je dugu teget haljinu na jedno rame. Na ramenu se nalazi velika mašna u teget i crnim tonovima, pa su shodno tome i sandale u crnoj boji. Savetujemo da kada nosite duge haljine birate upravo ovakve: jednobojne, jednostavnijih krojeva sa eventualno jednim upadljivim detaljem. Upravo zahvaljujući jednostavnosti uz drugačije aksesoare takva haljina će uvek izgledati potpuno drugačije.

VIŠE: Lepotice dana i lepotice Kana: crveni tepih sa otvaranja Kanskog festivala 2015. godine

Uz svaku toaletu, lepotica je imala i odgovarajuću frizuru: razbarušeni paž u dnevnoj kombinaciji, klasični u stilu Džeki O. za popodnevno snimanje i malu punđu uz večernju haljinu. Detalje Sijeninih kanskih odevnih kombinacija, kao i inspiraciju za svoje modne preobražaje pogledajte u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Sijena Miler zablistala je u punom sjaju i na crvenom tepihu, ali i van njega na otvaranju 68. Kanskog festivala!