Iako će Sofi Marso uskoro napuniti 50 godina, svojom pojavom na prestižnom festivalu dokazala je da su žene "poput vina", odnosno što su starije to bolje izgledaju. 

U fantastičnoj, zavodljivoj haljini Aleksandra Votjera koja je savršeno obavila njeno telo u odličnoj formi, glumica je bila u centru pažnje pogleda svih posmatrača.

VIŠE: Lepotice dana i lepotice Kana: crveni tepih sa otvaranja Kanskog festivala 2015. godine

Ukoliko ste mislili da bela haljina pristaje isključivo ženama  u dvadesetim godinama, ova francuska filmska diva pokazala je kako se upravo ovakva haljina može nositi na istovremeno seksepilan i elegantan način.

Naime, haljina je iskrojena od bele svile i gledano spred podseća na večni komad - belu košulju. Model je takav da je preklapa sa desna na levo i tako ističe struk zgodne glumice. 

Sofi se odlučila da rukave neobavezno podvrne, baš u maniru francuskog šika, od kojeg ne istupa ni njena frizura - takođe neobavezno pokupljena punđa.

VIŠE: Najlepša žena Kanskog festivala: Sijena Miler u 3 fantastična modna izdanja

Zadnji deo haljine je duži, u vidu skraćenog šlepa, dok sa prednje strane haljina na preklop formira šlic koji na ovoj glumici izgleda izuzetno prefinjeno.

Kada je reč o aksesoarima, glumica se odlučila za srebrnu ogrlicu obliku zmije uz vrat iz Čopardove kolekcije "Životinjski svet", a obula je srebrne sandale sa visokim potpeticama.

VIŠE: Modna rasprava u svetskim medijima: da li Katrin Denev vlada Kanom i posle 50 godina

Ako ste oduvek želeli da ponesete belu haljinu u nekoj prilici (a da to nije vaše venčanje) detalje Sofine kanske glamurozne kombinacije pogledajte u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Sofi Marso, glumica i jedna od članova žirija na Kanskom festivalu 2015. godine koji će trajati od 13. do 24. maja, pojavila se u elegantnoj beloj haljini koja je sve prisutne ostavila bez daha.