U centru pažnje na početku Kanskog festivala koji je 13. maja 2015. godine otvoren 68. put po redu, bila je dama neprolazne slave, "Lepotica dana", Katrin Denev. 

Njen film "Le Tete Haute" u režiji francuske filmske autorke Emanijel Berko otvorio je veliku filmsku smotru, ali je pojava slavne Francuskinje podelila modnu javnost.

VIŠE: Lepotice dana i lepotice Kana: crveni tepih sa otvaranja Kanskog festivala 2015. godine

Naime, poznata glumica našla se na naslovnoj strani francuskog satiričnog nedeljnika "Čarli Ebdo" gde se jasno aludira na njenu kilažu u negativnom kontekstu.

Une du Charlie Hebdo du 13 Mai 2015

Posted by Les caricatures de Charlie Hebdo on Wednesday, 13 May 2015

Zaštitni simbol francuskog filma "Lepotica dana" nije mogla kulturnije da porokomentariše naslovnu stranu: "Nadam se da je smešno, iako nije prijatno", kao i da je ne iznenađuje ovakava naslovnica, jer "Nije u pitanju modni magazin."

VIŠE: Gala toalete Met 2015: najluđe večernje haljine koje otkrivaju skoro sve

Glumica prisustvuje Kanskom festivalu još od 1960. godine, kada smo je upamtili po dugoj haljini na pruge. Haljina je bila u potpunosti prekrivena šljokicama, a uklopljena je uz salonke u metalik boji, dugim belim rukavicama na koji se nadovezuje bela mašna u platinastoplavoj kosi. 

Danas, glumica stara 71 godinu izgleda fenomenalno. Na crvenom tepihu pojavila se u dugoj, svedenoj haljini u tonovima crne i boje fuksije. Haljinu u formi drapera koji ležerno pada se jedne strane, osvežila je crnim kaišem oko struka. Kada je obuća u pitanju - glumica se odlučila za klasične crne salonke. 

VIŠE: Obuća u trendu: hit baletanke za 2015. godinu

Da li i vi mislite da glumica izgleda potpuno očaravajuće na crvenom tepihu ove godine? Osim modne lekcije da klasika nikada ne izlazi iz mode, ove godine smo naučili da isto važi i za lepo vaspitanje. 

Detalje odevnih kombinacija Katrin Denev možete pogledati u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Glumica Katrin Denev se, tradicionalno, pojavila u velikom stilu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, povodom premijere svog filma "Le Tete Haute"... i danas diva diže veliku prašinu u medijima!