U Kanu je 13. maja 2015. godine otvoren 68. festival po redu, koji će trajati do 24. maja.

Kao i svake godine festivalu je prisustvovalo nebrojeno svetskih zvezda među kojima je bila i ekipa koja je radila na filmu "Le Tete Haute" francuske rediteljke Emanijel Berko, gde glavnu ulogu igra Katrin Denev.

VIŠE: Gala toalete Met 2015: najluđe večernje haljine koje otkrivaju skoro sve

Ovaj film je otvorio ovogodišnji Kanski festival. Na crvenom tepihu pojavili su se Izabela Roselini, Džulijan Mur, Naomi Vots, Emanijel Devos, Gijom Galijen, Emanuel Bear, Bar Refaelo i ostali...

Dobitnica Oskara za najbolju glumicu, Džulijen Mur pojavila se na otvaranju festivala u predivnoj haljini Đorđa Armanija, iz kolekcije "Prive". Haljini je pridodata drugačija teksturna dimenzija zahvaljujući perlicama koje su ručno našivene na haljinu. Preko haljine, glumica je nosila kratak bolero od perja koji podseća na kimono.

VIŠE: Moda 2015: 3 modela haljina u trendu

Džulijen Mur, foto: Profimedia

Naomi Vots je nosila haljinu Eli Sab iz kolekcija za proleće/leto 2015. u srebrnoplavoj bolji. Sklop materijala sličan je kao i kod Džulijen Mur, s tim što je Naomin gornji deo u potpunosti prekriven perlama i šljokicama, dok je suknja od perja. Dubok v izrez odlično je funkcionisao kao kontrast pompeznom, perjanom donjem delu haljine. 

Lepotice dana i lepotice Kana: crveni tepih sa otvaranja Kanskog festivala 2015. godine
LepaiSrecna 

Naomi Vots, foto: Profimedia

Bar Refaeli nosila je jednostavnu belu haljinu, sa opuštenijim čamac izrezom, dok su aksesoari bilu u srebrnom tonu. Jednostavna šminka i konjsi rep, po malo neuredan, samo su istakli prirodnu lepotu atraktivne manekenke, koja je svojom kombinacijom još jednom potvrdila da je "manje više."

Lepotice dana i lepotice Kana: crveni tepih sa otvaranja Kanskog festivala 2015. godine
LepaiSrecna Software:Ver.1.10 Created: 2015:05:13 17:20:09

Bar Refaeli, foto: Profimedia

Glumica Lupita Nijongo nosila je haljinu modne marke Guči, u zelenoj boji. Haljina ima duboki V izrez koji je poput tkanine na ramneima ukrašen cvetovima u srebrnim i roze nijansama. Glumica je izgledala poput božanstvenog priviđenja. 

Lupita NijongoFotografije ostalih toaleta sa crvenog tepiha festivala u Kanu možete pogledati u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa
LepaiSrecna Pogledajte kako su izgledale najlepše večernje toalete na otvaranju filmskog festivala u Kanu 2015. godine...