Proleće i leto su idealna godišnja doba za haljine: lepršave, uske, jednobojne ili floralnih desena, kratke ili maksi... Pogledajte kakve haljine nose poznate dame i odaberite idealan model za sebe!

Miranda Ker prošetala u lepršavoj maksi haljini - gometrijskog printa u obliku lanačića, u dvobojnoj kombinaciji. U pitanju je duga haljina od žerseja na preklop, kojoj dozu seksepila daju dubok šlic i dekolte. Popularna manekenka uklopila je haljinu sa ravnim sandalama u bež boji. 

Za dame zategnute linije preporučujemo još jedno izdanje Mirande Ker. U pitanju je klasični model uske haljine, dužine ispod kolena. Gornji deo haljine osvežen je geometrijskim printom. Sličnu haljinu, samo jednobojnu, ponela je i Eva Longorija. Obe dame upotpunile su svoje kombinacije sandalama/cipelama sa visokom potpeticom u boji pudera.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: najlepši prolećni detalji Amal Kluni

Miranda Ker, foto: Profimedia

Eva Longorija, foto: Profimedia

Polo haljine, večni "izum" Ralfa Lorena, kombinovaćete lako kako za dnevne, tako i za večernje varijante. Odaberite polo haljinu u svojoj omiljenoj boji i sigurni smo da će ovo postati omiljeni komad u vašem garderoberu.

Polo haljina, foto: Promo / Neimman Marcus

A photo posted by Ralph Lauren (@ralphlauren) on Jan 20, 2015 at 4:02pm PST

PROČITAJTE JOŠ: 15 stvari koje svaka žena mora da zna o farmerkama posle 30. godine (FOTO+VIDEO)

Izvor: Lisa