Vreme je za letnji pedikir! Počinje sezona sandala i otvorene obuće, a bliže se i šetnje po plaži i sunčanje pored bazena. Stopala su tokom zimskog perioda bila malo zanemarena, a sada je vreme da im se posvetite i osvežite njihov izgled.

1. Raskošna bordo boja

Bordo boja se ćešće vezuje za zimski i jesenji period, ali će ove sezone biti veoma popularna, jer će dobro istaći eleganciju i sofisticiranost. Poigrajte se detaljima i dodajte šljokice ili slične detalje. Imaćete raskošan pedikir, pogodan za svaku priliku.

2. Prozirna roze

Ako niste ljubitelj jarkih boja, ružičasta nijansa sa bisernim tonovima će izgledati sveže i elegantno. Takođe, ovakav pedikir je veoma praktičan, pa ako volite da posećujete kamenite plaže i dođe do manjih oštećenja, neće se odmah primetiti.

3. Neutralni francuski pedikir

Klasični, francuski manikir je ponovo u modi, a sada se na velika vrata vraća i kada je pedikir u pitanju. Ako se opredelite za minimalizam, odeća i sandale će više doći do izražaja. Idealan je za elegantne prilike poput venčanja, kakvih će sigurno biti tokom leta. 

4. Duboka plava

Ako želite da dodate malo više oštrice svom stilu i da ga učinite upadljivijim, plavi nokti na nogama su pravo rešenje. Podsetiće vas na morske dubine i zanosne talase bez kojih je leto nezamislivo.

5. Biserna nijansa

Biserni manikir je idealan za sve koji vole da isprobavaju nove trendove. Zahvalan je i može da ima različite varijacije, iako na prvi pogled izgleda jednolično. Veoma je sličan trendu zastakljenih noktiju, koji je do skoro bio nezamenljiv tokom leta.

Kombinacija sedefastih noktiju i bisernih tonova je dobitna, a najvažnije je da vaš pedikir ima dovoljno sjaja u završnoj obradi. Dopunite osnovni premaz lakom za nokte koji je svetliji ili izaberite nijanse koje u sebi već imaju reflektujući pigment.

Pogledajte i kako da uradite pedikir kod kuće.

BONUS VIDEO:

tortie nokti Instagram/sayyesnails

 Tekst:Lepa&Srećna/K.L.