Navikli smo na ombre kosu, ali sada su u trendu ombre nokti, idealan manikir za predstojeću letnju sezonu. Možete da nosite više boja, koje se preklapaju i prelivaju i na taj način stvorite savršen manikir koji će sigurno biti primećen.

Ombre manikir
Foto: Shutterstock Ombre manikir

Ako želite da sami postignete ovakav izgled, uzmite sunđer za šminkanje ili blagu četkicu i izmešajte lakove na mestima gde se susreću, kako biste stvorili zamućen izgled. Druga varijanta je da posetite kozmetički salon i pustite da se drugi pobrinu za elegantan i nesvakidašnji izgled vaših ruku. 

Ombre manikir
Foto: Shutterstock Ombre manikir

Klasičan ombre manikir podrazumeva da je preliv na svakom noktu, ali možete da se opredelite i za drugu varijantu, gde valer podrazumeva prelaz od kažiprsta do malog prsta. U ovom slučaju bi trebalo da vodite računa o bojama i da ne kombinujete dve jarke nijanse. Jedan od predloga je mint zelena sa bež tonovima

Ombre manikir
Foto: Shutterstock Ombre manikir

Ako ne volite da eksperimentišete i više volite klasiku, isprobajte ombre manikir u kombinaciji sa francuskim. Bela boja takođe može da se preliva od bleštave do nežnije i da se stapa sa prirodnom bojom nokta, pa ponesite ovu nešnu kombinaciju koja se uklapa uz svaki stajling. 

Ombre manikir
Foto: Shutterstock Ombre manikir

Pogledajte i beli manikir je ponovo u trendu.

BONUS VIDEO:

tortie nokti Instagram/sayyesnails

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.