Žene stalno interesuje odgovor na pitanje - da li Kejt Midlton koristi botoks, filere i druge estetske intervencije kojima se dame širom sveta podmlađuju. Njena pojava na Rojal Askotu ove godine samo je dodala "ulje na vatru".

Princeza je mnogima delovala mlađe nego na čuvenom konjičkom takmičenju prošle godine. Naročito joj obrazi izgledaju jedriji, a izvesno je da se Kejt nije ugojila. Ne samo da je poslovično vitka u svojim odmerenim toaletama, već je pokazala i mišićavu figuru u sportskim izdanjima.

Zato se šuška kako je Vilijamova žena ipak pala pod uticaj modernog estetskog marketinga i odlučila se da isproba filere. Slično se već dugo govori o botoksu - navodno Kejt odlazi na tretmane "bebi botoksa". Time se male doze ovog otrova ubrizgavaju na strateški odabrana mesta pa se smanjuje mogućnost nastajanja dubljih bora.

kejt midlton princ vilijam.jpg
Profimedia 

Sada stručnjaci za estetske intervencije analiziraju slike lepe Kejt sa prošlog i ovogodišnjeg Rojal Askota, ne bi li otkrili zašto deluje mlađe. Međutim, iskusne šminkerke znaju odgovor na ovo pitanje. 

princ vilijam kejt midlton 0700628359-min.jpg
Profimedia 

Trik je u drugačijem nanošenju rumenila, koji već mesecima primenjuju mnoge žene iz šoubiznisa. Umesto doskorašnjeg pravila da se ono stavlja na sredinu obraza, sada važi pravilo da se rumenilo podigne visoko na jagodice. 

kejt midlton rojal askot 0785006970-min.jpg
Profimedia 

Budući da se ono "blenda" ka korenu kose, dobija se efekat "fejsliftinga", a i oči bivaju mnogo izrazitije osvetljene. Jednom rečju, efekat je mladalački izgled, a Kejt očigledno uživa u rezultatima. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna