U belom blejzeru i bluzi, Kejt Midlton je oličenje princeze na radnom zadatku. Kad je posetila srednju školu u Derbiju, niko nije očekivao da će je videti na neverovatnom treningu snage.

Međutim, žena princa Vilijama je pokazala da je jaka kao čelik i spremna na sve. Tako je i isprobala vežbe polarnog istraživača kapetana Prite Čendi koja je i sama nekad bila učenica ove škole.

Princeza je skinula blejzer i navukla opremu, a onda su đaci i nastavnici imali priliku da prisustvuju dosad neviđenom. Kejt je povukla teške automobilske gume, prikačene lancem za specijalne remene na struku.

Sa osmehom na licu, Kejt je još jednom pokazala vrhunsku formu, kao i svoju spontanost i spremnost da se približi ljudima. Da li je ona sledeća Lejdi Di? Šta vi mislite?

kejt midlton 0754952189-min.jpg
Profimedia 

Ovaj trening ima za cilj pripremu polarnih istraživača da, na veoma niskoj temperaturi, vuku sanke pod teretom hrane i opreme. Kad je Prit isplanirala svoju ekspediciju, Kejt je pristala da joj bude patron i čak ju je pozvala dan pred odlazak da joj poželi uspeh i sreću.

Njihov jučerašnji susret imao je za cilj da još jednom pokaže mladima da je svaki cilj dostižan. A za Kejt je ovo bila prilika da još jednom iznenadi javnost širom sveta, pa svi pričaju o novim princezinim slikama. Pogledajte kako je izgledala i koliko, visinom i građom, Prit liči na nju!

Profimedia Princeza iznenadila probom novog treninga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna