Kad se temperatura približi granici od 30C stepeni, prvo što počinje da nam smeta je - kosa.  Naš dragi ukras i predmet tolike nege, sad se lepi za lice i vrat i dodatno nas greje...

Ako je još i vlažno vreme, čini nam se da nema spasa. Ko želi još i da ima lepu frizuru, zaista je na mukama, ali imamo rešenje za vas!

Barem tri lepe frizure uvek možete da napravite s lakoćom. Ako imate kratku kosu, biće dovoljno da je zaližete uz pomoć gela i sklonite sa lica.

Isti trik primenite i ako imate dugu kosu, s tim što ćete vezati "konjski rep". Dužinu možete, takođe, da zagladite "anti-friz" preparatima ili da napravite kovrdže za dodatni volumen.

zendaja 0621734719-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Za obožavateljke punđi, toplo i vlažno vreme ne predstavlja nikakav problem. Naprotiv, ovo je pravi čas da uživaju u omiljenoj frizuru. Dovoljan je samo lak za kosu da je potpuno začešlja, a za fanki stil izvucite poneki pramen tu i tamo.

zendaja pundja 0478273403-min.jpg
Profimedia 

Dame s kovrdžavom kosom mogu da prirodno osuše svoje lokne i podignu iz uz pomoć češljića i šnali. Prema prilici, izaberite i atraktivne ukrase - metal, štras ili dekorativnu plastiku.

zendaja 0673520937-min.jpg
Profimedia 

Tekst: Lepa&Srećna