Kad uđu u menopauzu, mnoge žene primećuju da im se koža na licu promeni. Često ne mogu više ni da se našminkaju kao ranije, nepravilnosti su izraženije, ima dosta crvenila.

Keli En, dama čiji video klipovi imaju stotine hiljada pregleda na TikToku, kaže da su joj se itrepavice promenile, mada nije sigurna da li su se proredile, skratile ili je nešto drugo razlog. Zato je eksperimentisala sa raznim maskarama, a onda otkrila da nije važno koju koristi nego kako je maže. 

Ona redovno stavlja bazu za maskaru, odnosno, prajmer pa to savetuje svima. Kaže da nije uopšte važno koji ćete prajmer naneti. Zatim, pažljivo pritisne kažiprstom spoljni ugao oka i zategne kapak koliko može a da to ne bude neprijatno.

Sa tako razvučenim kapkom, počinje da maskarom maže trepavice na tom oku. Sačeka da se prvi sloj osuši, pa stavi i drugi. Kaže da ni sama nije sigurna šta je razlog, ali trepavice joj izgledaju i duže i gušće. Moguće je da upravo na taj način maskara obloži i najsitnije dlačice, ali pogledajte i uverite se i sami! Sigurni smo da ćete i sami isprobati ovaj trik.

Trepavice gušće i duže, a maskara obična - evo u čemu je trik tiktok/kellyannbeauty

Izvor: Lepa&Srećna