Svi želimo da imamo bujnu i bogatu kosu koja uvek izgleda kao da je puna volumena. Neki prirodno imaju takav izgled, ali ako imate tanku i svilenkastu kosu gravitacija je uvek vuče na dole i zbog toga često izgleda beživotno.

Iako ste do sada mislili da je dobijanje kose iz snova nedostižno osim ako ne odete kod frizera možda je trenutak da preispitate svoje mišljenje. Stilistkinja za frizure je na svom Tik tok nalogu pokazala kako da na najjednostavniji i najbrži način postignete efekat „bogate kose“. Za početak operite kosu i na nju nanestite preparat za volumen, koji god želite ili inače koristite. Postoje razni preparati na tržištu a vi izaberite onaj koji vam cenom, ali i kvalitetom najviše odgovara. Za ovaj postupak su vam potrebni obična četka za kosu i fen.

Kosu podelite na dva dela, prvi očešljajte a zatim četku stavite iznad uveta i sa sredine glave povucite prema razdeljku tako da deo kose ostane iznad nje. Potom prvo 5 – 8 sekundi sušite toplim vazduhom, a zatim 3 - 5 sekudi hladnim. Kosa će ostati tako vazdušasta. Sve to ponovite i sa druge strane.

Kako sve to izgleda pogledajte u videu ispod.

@helenreavey finish off with some hair oil to revive the shine + tame fly aways ✨ #hairhack#fyp#hairhacksandtips#hairtok#hairtips#instantvolume#hairvolume#hairtutorial#hairvolumehack#weirdhacks#hairstylist♬ original sound - Amahree

Pogledajte još kako se prave savršeni talasi bez fena.  

Izvor: Lepa&Srećna