Odlazak kod frizera je, za mnoge žene, pravo uživanje jer se raduju i novoj frizuri ali i trenutku odmora i opuštanja. Za druge je, pak, noćna mora jer strepe zbog šišanja ili farbanjai pitaju se da li će sve biti po njihovoj želji.

Sada, međutim, možete i da zavirite s druge strane - u dušu jedne frizerke koja je, duhovito ali i iskreno, opisala šta joj najteže pada. Frizerka Sara je na TikToku podelila svoja iskustva i kaže da su joj najgore mušterije koje tvrde da žele promenu a zapravo za nju nisu spremne.

"Kažu mi - hoću potpunu promenu, hoću da postanem druga osoba, ali nemojte mi skratiti kosu za više od jednog centimetra", priča Sara. "Ili mi kažu - želela bih da se ofarbam u boju bakra, ali ne bih da imam tople tonove u kosi, ne bih da izgleda toplo, ali hoću da budem crvenokosa", imitira frizerka svoje mušterije za koje kaže da često uopšte ne shvataju pravu suštinu o farbama za kosu.

"A najgore od svega je kad takve žene zaspu dok ih friziram i onda se pokaju zbog nove frizure kad se probude", iskrena je Sara. Po njenim rečima, najprijatnije joj je kad joj mušterije veruju ako žele da probaju nešto novo, jer ona s pažnjom bira frizuru koja će im pristajati.

Reakcije na Sarinu ispovest su različite, ali mnoge dame su priznale da naprave bar jednu od ove tri greške. A vi? Da li ste i vi krivi po nekoj tački ove duhovite "optužnice"?

Izvor: Lepa&Srećna