Olivija Parazin ima 47 godina i obožavala je "barbike" kad je bila mala. Danas živi u Nešvilu, u Tenesiju i odlučila je da pretvori svoju baštu u "barbi" raj.

Ova praktična Amerikanka nije htela da kupuje kompletan nov baštenski nameštaj. Naprotiv, sve je staro zadržala, a evo kako je postigla pravi filmski efekat.

"Kad sam videla da izlazi novi film sa Margo Robi, to mi je bila zaista inspiracija", objasnila je Olivija. Ona ima mnogo iskustva sa manjim i većim projektima tipa "uradi sam".

Svaki praznik se u njenoj kući obeležava posebno pripremljenim dekoracijama. Tako se za Dan zaljubljenih u dnevnoj sobi nađe dosta crvene boje i ukrasna srca, a jesen je rezervisana za bogate bukete i aranžmane sa bundevama. Pravi je majstor za pravljenje mašnica od dekorativne trake, pa obavezno pogledajte i taj video.

Za svoju novu "barbi" baštu, ofarbala je nameštaj u roze boju. Odabrala je jastučnice sa desenom roze i zelenog lišća, dodala i prugaste roze-bele peškire. Bazen je ukrašen roze cvetovima, a do njega vode roze ploče preko travnjaka. Dodala je jedan plastični stočić i par stolica u jarkoj pink boji.

Tu je i nova žardinjera sa roze cvećem, a jednolična ograda je prekrivena dekorativnom ceradom sa morskim motivima. Zavirite u galeriju i pogledajte čega još ima u ovoj simpatičnoj bašti.

Instagram / oliviasromantichome Roze detalji inspirisani novim filmom sa Margo Robi.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kako napraviti saksiju od stolice tiktok/tia_2192