Neverovatan osećaj za dizajn i uklapanje boja se ogleda u ovom savršeno uređenom dvorištu u Šapcu, piše Lepa & Srećna. Naša čitateljka Dragica Bošković sama je uredila svaki kutak ove bajkovite bašte a svi detalji su pažljivo osmišljeni i prelepo uklopljeni. Dragica je napravila pravi jesenji raj u kome najviše uživa njena ćerka Ana koja je i sama ponosna na osećaj za dizajn i kreiranje novih stvari za koji njena mama ima talenat. 

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte: divna jesenja priča romantične bašte porodice Rajičić iz Velikog Gradišta (FOTO)

Dragica se dugi niz godina bavi baštovanstvom, uživa u prirodi i cveću a sređivanje dvorišta joj je najveća strast. Inspiraciju pronalazi u šarenom i zanimljivom cveću od kojih su joj omiljene petunije i muškatle, dok u dvorištu preovadavaju njene omiljene boje: roze i ljubičasta.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite još slika ove divne jesenje bašte!

PageBreak

Dragica priznaje da je njeno omiljeno godišnje doba proleće jer se priroda tada budi i svojim mirisima podstiče inspiraciju i rađanje novih ideja zato je tada kreće sadnja i sređivanje bašte. Moramo priznati da se slažemo sa Dragicom, ali takođe primećujemo da joj inspiracije ne nedostaje i kad dođe jesen.  

PROČITAJTE JOŠ: RASKOŠNA BAŠTA NAŠE ČITATELJKE DUŠICE SAVIĆ ODUŠEVIĆE CEO INTERNET: uredan travnjak, bazen i romantično cveće (VAŠE BAŠTE + FOTO)

Ova vedra i ritmična bašta odslikava i sam karakter ponosne vlasnice, a kišni dani ne mogu da unište lepotu njenog dvorišta. Naša draga čitateljka pronašla je način da se suprostavi sivoj jeseni unošenjem boja. Motivi koje ona često i rado primenjuje u svom dvorištu su u etno stilu, jer je podsećaju na detinjstvo, dok su tu bundeve, hrizanteme, ukrasni cvet kupusa pravi predstavnici jeseni. Tu su zanimljivi venac od suncokretovog cveta i bele bundeve koje je čitateljka savršeno uklopila sa srebrnim saksijama sa cvećem. Dragica je ovim uređenjem pokazala da joj ideje ne nedostaju, što se vidi na zanimljivim ružičastim ramovima za slike koji ukrašavaju zidove u bašti. Tu je i stari bicikl obojen u roze koji, kao odličan detalj,unosi dozu zanimljivosti u baštu naše čitateljke.

Kliknite OVDE da pogledate još slika ovog predivnog dvorišta u galeriji! 

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Dragica Bošković iz Šapca je oduševila svojom originalnom baštom! Zavirite u galeriju i nađite inspiraciju!