2020. godina je, astrološki gledano, period promena. Sjajna je za sticanje bogatstva i razvoj karijere, ali i veoma teška kada su u pitanju međuljudski odnosi koji bi mogli biti opterećeni brzim tempom promena u životu. Pored 3 retrogradna Merkura koji nam stvaraju nevolje u svakodnevnici, suočavamo se i sa pomračenjem Meseca, čak 4 puta ove godine. Bitno je da sačuvate svoju auru od negativnih uticaja. Najbolji način za to jesu amajlije, koje se koriste u tu svrhu još od davnina. Pronađite svoju amajliju prema horoskopskom znaku i zaštitite se od loše energije.

Hematit - odgovara Ovnu, Vagi, Škorpiji i Jarcu.

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije. Reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Pomaže kod snižavanja krvnog pritiska i kod regulisanja nivoa šećera u krvi. Pomaže kod oživljavanja rada krvotoka i limfnog sistema. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Gorski kristal - odgovara Ovnu, Raku, Lavu i Jarcu.

Čisti krvne sudove, olakšava rad srca, pomaže kod sprečavanja infarkta, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Donosi energiju, smanjuje groznicu, pomaže kod nateklina i dijareje, kao i kod snižavanja temperature, ublažavanja bolova i jačanja imunog sistema. Štiti od zračenja i rasteruje statički elektricitet. Pospešuje rad jer donosi inspiraciju, kreativnost i nove ideje. Čisti prostor od bilo kakve negativnosti. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Sokolovo oko - odgovara Ovnu, Blizancima i Vodoliji.

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže da budete iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Tirkiz -  odgovara Biku, Strelcu, Vodoliji i Ribama.

Pomaže kod svih vrsta zavisnosti, noćnih mora, strahova, kožnih bolesti, kao i bolesti grla i disajnih puteva. Čuva zube i vilicu od karijesa i paradentoze. Poboljšava cirkulaciju, pomaže kod probavne smetnje, ublažava menstrualne tegobe i probleme sa prostatom. Koristi se za povećanje seksualne energije. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Ružičasti kvarc -  odgovara Biku, Raku, Devici i Jarcu.

Podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, pomaže kod kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Kalcedon -  odgovara Blizancima, Škorpiji i Strelcu.

Amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Pomaže kod grlobolje, glavobolje, groznice, prehlade, kašlja, gnojnih rana. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Citrin -  odgovara Blizancima, Devici, Vagi i Vodoliji.

Koristi se protiv depresije,  podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera. Možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Tigrovo oko - odgovara Blizancima, Raku i Strelcu.

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, kod astme i bronhitisa. Štiti od uroka i crne magije. Pomaže osobama koje pate od migrene, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost. Možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Onix -  odgovara Lavu, Strelcu, Jarcu i Vodoliji.

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije. Možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Ametist -  odgovara Škorpiji, Strelcu, Vodoliji i Ribama.

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce. Možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

Malahit - odgovara Škorpiji i Jarcu.

Ublažava kostobolju, reumu, bolove kičme, zglobova, grčeve (srčane, mišićne, menstrualne). Štiti od svih vrsta radijacije. Olakšava porađaj. Pomaže kod snižavanja krvnog pritiska, deluje na dijabetes, astmu, artritis, epilepsiju, frakture, natekle zglobove, izrasline, putnu mučinu, vrtoglavicu, tumore, očni zivac, pankreas, slezinu. Poboljšava imuni sistem. Otvara srce bezuslovnoj ljubavi. Ublažava stidljivost, podržava prijateljstvo. Možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h po ceni od 980 rsd.

* Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe! 

Tekst: PROMO