Ljubav

Mogućnosti za paralelnu, tajnu vezu su vrlo naglašene zauzetim Lavovima. Naravno, to ne znači da ćete se i odlučiti na ovaj korak, ali definitivno je da ćete biti na velikom iskušenju. Odnos sa partnerom je i dalje veoma promenljiv i kao da idete iz krajnosti u krajnost – čas crno, čas belo – a nikako da pronađete zlatnu sredinu. Što se slobodnih Lavova tiče, trigon Venere i Urana daje vam mogućnost za nešto „slobodniju“ ili otvoreniju vezu, preko poslovnog segmenta. Ovo takođe, može biti odnos tajne prirode sa zauzetom osobom. Generalno gledano – pitanje je koliko ste u ovom periodu vi lično spremni na nešto ozbiljnije. Neki od vas će samo šarmirati i flertovati, ali bez namere da nešto konkretno i urade.

Posao

Nešto lošiji odnosi sa kolegama, pogotovo starijim – i to najverovatnije zbog znatnog povećanja broja obaveza ili skraćivanja rokova za završetak posla. Nosite trenutno solidnu energiju, ali često se suočavate sa okolnostima ili osobama koje vas ili koče na neki način, ili se postavljaju previše autoritativno prema vama (što naravno, ne podnosite). Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije – novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti vrlo redovni, a itekako je moguće da vas očekuju i neki dodatni, novčani „bonusi“. Ipak, oblak dugovanja još uvek je nad vama…

Zdravlje

Izuzetno bi vam prijalo da više vremena provodite na svežem vazduhu, u nekoj rekreaciji, ili opuštanju. Kod starijih Lavova – osetljivost na promene vremena.

Hrana

Pokušajte da ne preskačete obroke i da ih ne zamenjujete brzom hranom ili slatkišima. Potrebni su vam uravnoteženi i raznovrsni obroci, budite umereni sa mesnim prerađevinama, pecivima od belog brašna. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, mladi sirevi.

Izvor: Vaš horoskop