Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro ostalo

Rak - nedeljni horoskop

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh
Izvor: LepaiSrecna

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti i direktno kretanje Jupitera u polju ljubavi, zabave, dece – može pokrenuti pozitivne situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Komunikacija se poboljšava i sada se odnos može usmeriti ka stabilnosti i jačanju bliskosti. U nekim emotivnim vezama može doći čak i do ozbiljnijeg planiranja zajednice ili braka. Period je dobar i za planiranje prinova, pa ako vam je to na umu – izvolite… Ukoliko se slobodni, Venera koja ulazi u vaše polje kontakata, komunikacije, susreta, kratkih putovanja – otvoriće vam vrata za nove osobe u vašem životu. Još uvek se kod nekih od vas mogu provlačiti odjeci prošlosti, ali je definitivno vreme da na to stavite tačku i krenete dalje.

Posao

Tokom ove sedmice može doći do manjih problema u poslovnim partnerstvima i saradnjama, najverovatnije zbog različitih stavova po nekim bitnim pitanjima. Iako odnosi na kratko mogu biti poljuljani, ipak je više nego izvesno da ćete vi svojim angažovanjem i dobrim komunikacionim sposobnostima uspeti da sve izgladite. Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju se takođe aktivirala – očekujte ne baš kolegijalne poteze od strane osoba sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Novac

U ovom periodu teško kontrolišete troškove, što dovodi do toga da se u finansijskom segmentu osećate nesigurno. Stvari se ne mogu srediti preko noći, samo polako…

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, ali gledajte da iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor i opuštanje, najbolje negde blizu vode. Ili – idite na letovanje.

Hrana

U ovoj nedelji ćete želeti da ugodite i sebi, ali i onima koje volite. Gledaćete da svaki trenutak slobodnog vremena iskoristite da pripremite omiljena jela i poslastice i svoje, ali i svojih ukućana. Moguće je i da ćete nabaciti koji kilogram u ovim danima…

Izvor: Vashoroskop

Tagovi

Rak

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Najčitanije