Posao: U nekim mesecima, periodima kada sve odjednom postane zahtevno i teško, potrebno je da imete oslonac iu vidu prijatelja i saradnika koji vam stvarno mogu pomoći da lakše izađete na kraj sa svim svojim problemima na poslu. Posle 7.septembra potpisaćete neki važan dokument i dok će mnogi u vešm neposrednom poslovnom okruženju imati strah od toga koliko će biti kritikovani zbog svojih grešaka i propusta, vi ćete imati zadovoljstvo da za svoj rad uglavnom dobijete samo pohvale, ali ste ih zaista i zaslužili.

Ljubav: Poznato je da je vaš znak znak nekako najmanje prizeman kada je ljubav u pitanju, jer su vaše veze sve, samo ne klasične i obične. U stanju ste da volite sa najmanje posesivnosti i da date potpunu slobodu izbora voljenom biću. Ipak, osetljivi aspekt Urana, vašeg vladara, tokom kraja meseca, doneće veliku potrebu da svoje ideale pretočite u stvarnost i da više ne uživate u snovima u ljubavi, nego u opipljivoj vezi. Oni koji su već dugo zajedno, naći će nove trenutke koji će ih zbližiti, a oni koji tek treba da donesu važne i sudbonosne odluke, sada će to i učiniti.

Zdravlje: Varljivo i promenljivo vreme, može doneti prehlade i sklonost virusima, a rad na preventivi može biti od velike koristi. Uzimajte što više vitamina i što je još važnije, adekvatno se oblačite, jer ste jedan od znakova kojima je važno da budu dovoljno utopljeni i udobno i funkcionalno obučeni. I još jedna napomena, provetravajte prostor u kome boravite.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31