Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bik - 2015. godina

  Izvor: LepaiSrecna

Posao: U Novu godinu ulazite s mnogo egzistencijalnih planova, koji kao da su čekali neko bolje vreme da se ostvare. . Važno je da se u toku januara ne osetite osujećenim i ne počnete da razmišljate pesimistično. Ugovori i svi administrativni poslovi takođe nisu bili lišeni preispitivanja i poteškoća, ali vam se posle 13. januara ukazuje prilika da ti zaostali i problematični poslovi budu rešeni onako kako vi želite. Maj vam uvek donese dobra dešavanja na poslu jer je, većim delom, mesec vladavine vašeg znaka. Vrlo je moguće da ćete tokom ovog meseca završiti započete važne poslove, a putovanja su krajem meseca sasvim izvesna. Jul će biti najbolji mesec za odmor tokom čitave ove godine, jer Venera i Jupiter koji zajedno prolaze znakom Lava, za vas nemaju nekog naročitog značenja, osim da konačno kažete da ili ne svim onim važnim planovima koji se tiču kuće i ulaganja u renoviranje. Najveći neprijatelj prosperiteta i poboljšanja poslovnih prilika mogu biti irealna očekivanja i preveliki izdaci. Izbegnite suvišnu kupovinu u poslednja dva meseca.

Ljubav: U prvim danima 2015. godine može vas obuzeti izvesna nesigurnost i zato ćete se preispitivati da li je vaša veza ono ćemu ste zaista stremili, kao i da li ispunjavate očekivanja osobe s kojom delite život. Želećete da pružite više slobode voljenoj osobi, ali ćete osećati kao da ste promašili u nečemu veoma važnom. Ako tek nameravate da osnujete vezu, ovo nije najbolje vreme budući da će vas sve do 13. januara opterećivati misao da nailazite na osobe suprotnih očekivanja i karaktera od vaših. Februar, a naročito mart, u ljubavi mnogo obećava. Od početka aprila, divni trenuci u ljubavi mogu vas navesti da na veoma romantičan način zaprosite voljenu osobu, a ako želite i romantično venčanje, neka to bude u septembru. Septembar će biti skladan, a oktobar u znaku partnerove ljubomore. Sigurnost i stabilnost u emotivnom i porodičnom životu čekaju u poslednjim mesecima. Kraj 2015. godine će ili potvrditi status vaše veze, ili ćete morati puno toga da promenite da biste sačuvali ovu zajednicu.

Zdravlje: Veoma je važno da tokom ove uzbudljive godine samostalno odlučite o promeni nekih životnih navika koje vam se nisu činile naročito korisnim. vi ste rođeni u proleće, te vam hladni i magloviti dani ne prijaju baš mnogo, ali možete to da prevaziđete ako se prikladno odenete i preventivno pijete veće količine biljnih čajeva. . Uzimanje vitamina će vam prijati tokom prelaska godišnjih doba. Odlični meseci za relaksaciju i putovanje na mesta koja će vam ojačati zdravlje i podići energiju su april, maj i septembar.

Horoskop radi Tatjana Drobac, [email protected], 062 858 83 31

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije