Mlad Mesec u Ribama je jedan od najpovoljnijih datuma u martu 2022. godine, pa čak i u čitavoj godini koja je pred nama, tvrde astrolozi.

Ribe su nežan, kreativan i saosećajan znak, a ovaj mlad Mesec će nam svima pomoći da razumemo svoja osećanja i shvatimo šta nam je najveći san. Zato je 2. mart naša šansa da krenemo sa novim startom, da se uputimo ka ostvarenju svojih želja i sticanju bogatstva. Veoma je snažan uticaj Jupitera, moćnog vladaoca obilja i bogatstva, pa je zato današnji dan - po astrologiji - sudbonosan za otvaranje pravog zlatnog računa u 2022. godini, na koji će novac samo priticati.

Za sve one koje su uzdrmale kolektivne krize, preporučuje se da se vrate svojim korenima, svojoj bazi, domu i porodici. Mnogi osećaju pravi nalet ambicije, s puno razloga, jer su Venera, Mars i Pluton savršeno poravnati sa Jarcem. Ove tri planete aktiviraju sudbinu i otvaraju vrata za ogromnu pozitivnu transformaciju u vašem životu.

Međutim, ima tu i tragova mračne energije, moguće je sve to pokvariti ukoliko pokleknete zbog svoje slabosti ili nesigurnosti. Prvo, ukoliko vas ambicija natera da se odreknete nečeg što veoma volite, do čega vam je silno stalo, ne računajte ni na obilje ni na blagostanje.

Drugo, mlad Mesec će verovatno dovesti neke nove ljude u vaš život. Obično oni donose najvažniju lekciju i ako izbegnete ovakve susrete, propustićete mnogo. Verovatno i svoju zlatnu kartu za sreću.

Treće, vrlo je moguće da ćete primiti važan poziv. Danas ne smete da kažete "ne", nikakve navike niti umor ne treba da budu izgovor da se zatvorite u kuću.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna