Astrolozi za februar 2021. godine najvaljuju prosperitet i ostvarenje isplaniranog. Pažnja nam je najviše usmerena na humana pitanja i tehnološki razvoj. Ni ljubavi neće izostati a najsrećniji među znakovima biće Ovan, Škorpija i Ribe, jer im mesečni horoskop za februar predviđa seriju romantičnih iznenađenja.

Pronađite svoj znak i otkrijte da li će vam u februaru zvezde biti naklonjene!

Ovan

Drugi mesec u godini sprema puno lepih iznenađenja za Ovnove. Generalno, 2021. godina će biti uspešna, ako se dovoljno potrude. U februaru Ovnovi moraju dosta da se posvete poslu. Ne preporučuje se da odbijete poslovno putovanje koje vam predstoji, predviđa mesečni horoskop za februar 2021.

Bik

U februaru je u fokusu emotivni i društveni život. Uživaćete sa prijateljima, u novim vezama, u ljubavi i pažnji svoje porodice... Venera može da otvori nova vrata. Očekuje vas divno poznanstvo sa osobom koja če najverovatnije biti u znaku Device ili Jarca.

Blizanci

Venera vam se široko osmehuje tokom februara 2021. godine ako imate hrabrosti da rizikujete. Na poslu ne smete da propuštate sastanke niti da zanemarujete obaveze, jer ovo je savršen mesec za poslovni napredak ili čak pronalazak novog posla, koji će doneti bolju zaradu ili brži napredak.

Rak

Jupiter vam više nego ikada pomaže da ispunite svoje najveće želje vezane za privatni život. U prvoj polovini februara stižu dobre vesti koje najavljuju uspeh ili novčani dobitak. U drugoj polovini meseca, iskusićete čarobne trenutke na emotivnom planu.

Lav

Vide se divni predznaci po pitanju emotivnog života, dok će vam Uran pomagati kada je u pitanju društveni život. U drugoj polovini februara stižu dobre vesti po pitanju zdravlja, ali do tada morate da budete pažljivi. Neko će vam tražiti pomoć, a vi ćete biti i više nego radi da se odazovete.

Devica

Očekuju vas tenzije na svim poljima, koje će, pre svega, biti poziv na buđenje i bolje shvatanje realnosti. Finansijski uspeh dolazi zahvaljujući vašoj kreativnosti i otvorenosti prema novim stvarima. Pokušajte da manje budete skloni perfekcionizmu.

Vaga

Mesec februar za vas je ohrabrujući i donosi nove poslovne izazove i projekte. Istraživaćete, analizirati, pomagati drugima na poslu i uživati u novoj poziciji sa više privilegija. Otvorene su mogućnosti za više kraćih putovanja, ispunjenih sa puno posla, ali i sa puno nagrada.

Škorpija

Romantične veze u februaru 2021. godine su pod uticajem Urana, Venere i Neptuna, što znači da stvari postaju uzbudljive! Nakon 19. februara stižu lepe vesti vezane za vašu finansijsku situaciju. Što se posla tiče, očekujte izazove, a po pitanju zdravlja, obratite pažnju da se više odmarate.

Strelac

Ne zalećite se kada je u pitanju potpisivanje novih ugovora ili sklapanje novih partnerstava, poručuje mesečni horoskop za februar 2021. godine. Svoju pažnju treba ovog meseca da usmerite na ljubavni život.

Jarac

Finansijski uspeh dolazi zahvaljujući podršci članova porodice. Na ljubavnom planu predstoje vam neki problemi. Postoje neke stvari koje morate rešiti sa partnerom, a sada je savršen trenutak za to. Na poslu će biti prijatno, a predstoji vam i povišica.

Vodolija

Budite diskretniji nego inače, ne pokrećite nepotrebne diskusije. Zabavljajte se uživajte u društvu prijatelja i novih poznanika, ali izbegavajte tračeve, jer ovog meseca planete stvaraju negativan uticaj na polje komunikacija vašem znaku. Zbog tračeva bi moglo da se naruši prijateljstvo do kojeg vam je veoma stalo.

Ribe

Jupiter se povlači iz vaše kuće prosperiteta, ali ne pre nego što vam pomogne da napravite velike promene. Predstoji vam preuređenje doma i mnogo veći troškovi nego što ste planirali. Ipak, prihodi će u februaru biti redovni, možda čak i povećani, pa nemate razloga za veliku brigu. U drugoj polovini meseca, finansijski plan se značajno popravlja.

Izvor: Stil