Horoskop za ljubav do 15. januara 2021. godine najavljuje strast, nove ljubavi i uživanje u postojećim. Šta tačno čeka vaš znak, saznajte u nastavku teksta.

OVAN

Sve je bolje razumevanje s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

BIK

Oni koji su uspeli da uspostave otvoreniji kontakt sa osobom s posla, ovih dana bi mogli da je pozovu u izlazak.  Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadomestiti ono čega nema u njihovim ličnim odnosima.

BLIZANCI

U ljubavnim pitanjima neka vas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u odnosu s partnerom, samo mu se prepustite. On će to nadoknaditi.

RAK

Ne ulazite u raspravljanja, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Ono što ste rekli imaće pozitivan odjek. Partner će razmisliti o stvarnom stanju, a vi ćete biti zadovoljniji.

LAV

Bićete zadovoljni svojim privatnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

DEVICA

Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti da se našalite i na sopstven račun.

VAGA

Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete ovih dana toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Srećni ste. Oni koji još traže srodnu dušu danas bi je na lak način mogli naći na svom poslu ili preko posla.

ŠKORPIJA

Obećanja koje ste dali ili primili, biće održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu. Oni pak koji čekaju novosti u vezi sa ljubavlju iz inostranstva, biće u poziciji nejasnoće i moraće da se strpe još neko vreme.

STRELAC

Kada su u pitanju osećanja imaćete velika očekivanja. Želećete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, zavisiće od partnera. Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte da stvari gledati sa manje strogoće i opustite se.

JARAC

U vašim privatnim odnosima i ovih će dana će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni.

Usaglašavanje s partnerom ipak će biti uspešno, a svemu će doprineti i vaši dragi prijatelji.

VODOLIJA

U sadašnje odlične odnose s partnerom, vi ćete uneti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista originalni.

Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak i male porodične peripetije – vi ćete rešiti s lakoćom.

RIBE

Sve više ćete shvatati da vas neke osobine drage osobe uznemiruju. Prihvatite ih, jer je osećaj nemira prolazan. Neki će pozvati prijatelje u posetu ili će otići kod njih, te zajedno analizirati svoju ljubavnu situaciju.

Izvor: Ehoroskop