Mesečni numerološki horoskop za januar 2021. godine!

Kako izračunati bioritamski broj? Saberite sve cifre iz vašeg datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Ovo bi mogao biti odličan mesec za započinjanje novih poslova koji bi mogli vrlo brzo da vam se isplate. Vaši planovi su realni i verovatno ćete dobiti podršku starijih članova porodice, moguće i novac za realizaciju projekta. Preduzimljivost vam donosi popularnost među kolegama i bićete svesni do koje mere vaše ideje nailaze na odobravanje i oduševljenje vaših bližnjih, naročito jedne Devetke, Jedinice ili Šestice.

Nemojte se preterano opterećivati mogućim finansijskim problemima, rešićete ih uz pomoć jedne Četvorke ili Dvojke. Sa ženama ćete odlično sarađivati ma kog da ste uzrasta ili pola. U ljubavi predstojie mnogobrojni susreti koji bi mogli značiti početak nove veze, naročito ako se bude radilo o lekaru ili umetniku. Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguće da ćete planirati proširenje porodice ili ćete planirati zajedni sa partnerom kupovinu neke vredne nekretnine. Pazite se povrede, posebno budite oprezni u rukovanju oštrim predmetima.

DVOJKA

U ovom periodu uspeh vam je na dohvat ruke, naročito ako budete umereni u svemu i vrlo realni. Nekome je stalo da vas nagovori na zajednički posao i ako se bude radilo o trgovinskom poslu, moći ćete dosta da zaradite naročito uz pomoć jedne Četvorke ili Šestice. Moguć je veliki dobitak u privatnom biznisu ili poslu sa nekretninama. Ako planirate kupovinu automobila, pazite šta kupujete.

U ljubavi ste veoma aktivni, pomalo površni i nespokojni, naročito ako vam partner ne bude odgovorio na način na koji očekujete. Čuvajte se preuranjenih zaključaka bilo da se radi o ljubavi ili poslu, možete zbog brzopletosti propustiti sjajnu priliku da rešite gorući problem. Ako niste sigurni da želite da prekinete dosadašnju vezu, dobro razmislite šta je za vas najbolje. Iskren razgovor sa partnerom neće doneti mnogo promena u ljubavnom životu koliko vaša taktičnost i spremnost na kompromise.

TROJKA

Za vašu prilično nemirnu prirodu željnu raznih uzbuđenja i avantura, prejak uticaj Četvorke koja zahteva od vas disciplinu i organizovanost može delovati stresno. Tokom ovog meseca događaji će se smenjivati tako da ćete morati da budete spremni i na akciju i na pasivnost, sve zavisi od situacije. Ma šta vam se dešavalo, moraćete da suzbijete svoju želju za impulsivnim ponašanjem i avanturizmom.

Ako ste mladi, predstoji vam posao u firmi u kojoj će vladati velika disciplina. To će biti šansa koja se ne propušta. One Trojke u srednjim godinama će morati da završavaju započete poslove bez odlaganja. Paralelne veze činiće vaš život prilično komplikovanim jer nećete biti u stanju da kontrolišete događaje. Moguća je romansa negde na putu sa partnerom koji je veoma ambiciozan i uz koga će se i vama pružiti prilika da napredujete u službi, jer se može raditi o kolegi višeg ranga.

ČETVORKA

Ovo je dobar mesec za one koji su spremni da naprave značajnu promenu u svom životu. Čak i ako ne budete to želeli, prilike će biti takve da nećete želeti da ih propustite. Ako vam se ukaže mogućnost za prelazak u novu firmu ili na novo radno mesto, bićete više nego oduševljeni čak i ako će to značiti mnogo više posla. Ponuda koju ćete dobiti od Jedinice ili neke druge Četvorke biće isuviše povoljna da biste je odbili.

U ljubavi ćete biti skloni nepromišljenim potezima, avanturama i čak, ako se bude radilo o bezazlenom flertu, mogli biste iskomplikovati svoj život preko svake mere. Četvorke koje su u dužoj vezi ili braku, imaće potrebu da naprave promenu u svom životu jer će im se pružiti prilika da doživite prijatnu promenu u svakodnevnoj rutini. Ako tražite posao, naći ćete ga uz pomoć Petice ili Devetke.

PETICA

U ovom periodu preterana aktivnost i mnogo obaveza mogu vas uvesti u stanje iscrpljenosti i biće vam potreban odmor na kraju meseca ako ne budete dovoljno mudri da rasporedite svoje poslove tako da vam ostane vremena za lični život. Velike ambicije u vezi sa poslom koji će vam se ukazati kao sjajna prilika učiniće vas nerealnim i moguće su manje zdravstvene tegobe.

Žene će vam se nalaziti pri ruci, posebno atraktivne, mlade, sposobne, bez obzira na to o kome se radi, i zahvaljujući njima uspećete da ostvarite mnogobrojna prijateljstva, moguće i ljubavnu avanturu sa nekim ko je preduzimljiv, pomalo impulsivan ali kreativan i beskrajno zanimljiv. Svaki posao koji podrazumeva kontakt sa osobama koje poznaju veliki broj ljudi, koje često putuju, biće za vas prilika i za početak nove ljubavne veze. Ako planirate odmor, predstoji vam mnogo prijatnih momenata negde na nekim romantičnim destinacijama.

ŠESTICA

Ovo je mesec koji može da vam donese neke nove šanse i prilike koje će vam se ukazati mnogo pre nego što pomislite da je to moguće. Neko će vas se setiti i ponudiće vam priliku da mu se pridružite na odlično plaćenom poslu koji bi mogao značiti za vas značajnu promenu. Jedinica i Sedmica će biti veoma uporne da vas pridobiju za svoje ideje. Bićete neubičajeno aktivni i spremni da vredno radite. Mnogi predstavnici vašeg broja mogu naći posao u dobroplaćenoj firmi.

Ako nameravate da započnete privatan biznis, imaćete podršku mnogih, naročito članova porodice koja će biti prijatno iznenađena promenama u vašoj ličnosti jer ćete postati smireniji i bolje organizovani. Ljubavni život će biti veoma uzbudljiv, moguća je veza sa lekarom, osobom koja uliva poverenje, dinamičnom, ambicioznom ali veoma pouzdanom. Ako ste slobodni, idite što češće u prirodu ili na rekreaciju. Banja, jezero ili strani grad mogu biti destinacije gde možete upoznati nekog ko će vam se dopasti.

SEDMICA

Ovo je odličan mesec za novac, bilo da ga očekujete preko nasledestva ili očekujete da vam stigne neka zaostala uplata. Jedna Dvojka, Osmica ili Četvorka vam mogu ponuditi zajedničku saradnju na projektu koji će biti veoma profitabilan. Slobodne Sedmice će biti u prilici da se zaljube u nekoga ko je izuzetno harizmatičan i spreman da učini mnogo toga za njih.

Bićete u prilici da se pomirite sa nekim s kim niste bili u dobrim odnosima. Može vas brinuti konkurencija na poslu ali ćete imati ipak dovoljno snage da odgovorite istom merom. Ako se bavite sportom ili poslom zbog koga ste prisutni u javnosti, porašće vam popularnost. Ljubavni život donosi neočekivana uzbuđenje i mogućnost strastvenih romansi, kao sa filma.

OSMICA

Ovog meseca uticaj različitih energija na vaš broj može delovati prejako u prvoj polovini perioda zbog čega ćete želeti da što pre završite poslove od kojih očekujete veliku zaradu. Pre nego što se upustite u nove poslove završite sve ono što ste započeli a što bi takođe moglo biti veoma profitabilno. Ne drži vas mesto, imate potrebu za promenom, bilo radnog mesta, partnera, priželjkujete uzbuđenja.

Ovo bi mogao biti povoljan period za one koji planiraju posao sa strancima, put u inostranstvo ili priželjkuju da im se dogodi nova ljubav. Oni koji su dugo u vezi mogu stupiti u brak. Trebalo bi da dobro razmislite kakve povlačite poteze kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. Ako tražite posao, najverovatnije ćete ga naći u nekoj velikoj privatnoj firmi koja intenzivno posluje sa strancima ili ćete, ako ste mladi, dobiti stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu.

DEVETKA

Ako ste tokom prošlog meseca uspeli da završite glavni posao ili ste priveli kraju neki veći projekat, vreme je da sve ono o čemu ste razmišljali i što ste planirali započnete jer vam predstoji naporan rad. Nemojte biti brzopleti i nemojte se preterano oduševaljavati nekim novim mogućnostima sve dok ne budete sigurni da znate o čemu se radi. Morate biti studiozniji jer tokom ovog meseca možete u svom velikom entuzijazmu i želji da što pre vidite rezultat svog rada, napravite grešku koja vas može skupo stajati.

Sa finansijama niste baš vični i pravite troškove koji će dodatno opteretiti vaš budžet. Nestrpljivi ste da rešite neki važan problem koji vas u priličnoj meri opterećuje a tiče se vaše porodice. Što ste mlađi to je veća mogućnost da napravite pogrešan potez, zato zatražite savet bliske osobe, moguće žene iz familije ili dobre prijateljice. Bićete posebno skloni flertu nezavisno od bračnog statusa.

 Izvor: Conoplja news