Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAZITE SE! PUN MESEC OTKRIVA SKRIVENE ISTINE: Škorpiji preti raskid, a Jarcu sudar sa preprekama

Šta vašem znaku horoskopa donosi pomračenje i Pun Mesec u Blizancima 30. novembra 2020. godine!

  Izvor: Shutterstock

Pomračenje punog Meseca 30. novembra 2020. godine se dešava na osmom stepenu koji pripada Škorpiji, a kako je Merkur vladar Blizanaca i tranzitira zadnjim stepenima Škorpije mnoge osobe može vratiti u prošlost i duboka razmišljanja. Nastupa period istine i mnoge tajne isplivavaju na površinu. Ovaj pun Mesec podstiče um, razmišljanja, planiranja i ideje koje mogu biti usmerene na sledeću godinu. Svakako da u oviom danima treba biti oprez u komunikaciji, pa nam treba poslužiti narodna poslovica "muk je lek " jer su misli i reči najmoćnija energija pa pazite šta pričate u ovim danima pomračenja par dana pre i posle. Strogo treba paziti i u saobraćaju.

Možda će vas zanimati

Mnoge osobe mogu imati sukobe i krize za vreme ovog pomračenja. Ovo pomračenje treba da ukloni nagomilano nezadovoljstvo od prethodnih pola godine. Svakako da će najviše uticati na Rakove, Jarčeve, Blizance, Strelčeve, Ribe i Device i znaci koji imaju neke planete oko 8 stepena u natalnoj karti. Mnoge osobe sada mogu imati veliki stres, nesigurnost i napetost pa treba biti pojačano oprezan u komunikaciji i saobraćaju. Mnoge osobe mogu imati promene u ljubavnim odnosima, finansijama,u druženju i svim odnosima uopšte.

Pojedine osobe koje imaju problema sa nervima sada je potrebno da pojačano pazite jer je ovaj pun Mesec pojačan još i pomračenjem pa pojedincima može da padne mrak na oči.

KAKO ĆE POMRAČENJE DELOVATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN

Dragi Ovnovi, kako se ovo pomračenje dešava u vašoj trećoj kući onda treba da pazite na komunikaciju u saobraćaju, sa komšilukom, rodbinom, kolegama, saradnicama i svima sa kojima ste u nekom kontaktu. Izbegavajte svaki vid konflikta i pazite da nekog ne uvredite. Mnogi Ovnovi mogu lepo da se druže ili da otputuju . Moguće su napetosti u vezama ili braku i potreba da budete voljeni. Svakako se ispoljava disbalans u emotivnom životu.

BIK

Dragi Bikovi, vi možete najviše osećati ovo pomračenje kada su finansije u pitanju koje se mogu dešavati par dana ranije ili kasnije. Nikako se ne preporučuje da se zadužujete već da strogo vodite računa o finansijama. Iako volite luksuz, sada za to nije vreme. Kada je posao u pitanju, treba da budete realni i ne gurajte se tamo gde niste u stanju da sve obaveze zadovoljite. Pojedini Bikovi mogu razmišljati o školovanju pa bi mogli i da pokrenete nešto

BLIZANCI

Dragi Blizanci, na vas ovo pomračenje dosta jako utiče pa vas može fokusirati na komunikaciju sa rodbinom. Neki vid isceljenja je takođe moguće posebno ako je vaš um otvoren. Moguće su veće promene na vašem, fizičkom izgledu načinu razmišljanja i, uopšte, promenom imidža. Sve se može dešavati iz vaše intuicije i unutrašnjeg glasa koji sada ne greši već je samo pojačan.

RAK

Dragi Rakovi, vama se ovo pomračenje dešava u vašem dvanestom polju koje se odnosi na podsvest, duhovno učenje i tajne. Mnogi Rakovi sada mogu da razotkriju i spoznaju neke nove stvari. Shvatate da sve što ste radili više ne funkcioniše niti ima neke svrhe za vas. Pojedini Rakovi mogu spoznati za neke probleme koji imaju veze sa voljenom osobom ili dragim osobama oko vas tj. vašim bliskim ljudima.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovo pomračenje može odraziti na vaš duhovni život što bi mogi Lavovi mogli da se zainteresuju na tom životnom putu. Mnogi Lavovi su usmereni na želje, planove, prijatelje, ciljeve jer bi mogli da se tu jave problemi pa nikako ne budite razočarani je se pokazuje istina pa sada znate na čemu ste. Mogući su i neki kvarovi pa se ne treba nervirati i pitati kako je moguće kada je to nešto kvalitetno. Sve je moguće, dragi Lavovi.

DEVICA

Drage Device, ovo pomračenje Meseca snašno utiče na vas pa se nemojte iznenaditi ako se krenu dešavati razne promene u karijeri kako bolje tako i lošije. Moguće je da vam se promeni šef ili da dođe do promene lokacije kada je posao u pitanju. Neka nova uvođenja zakonskih pravila ili da se prilagodiote novim uslovima posla. Sve što treba sačuvati u memoriji i kompjuterima obezbedite jer su mogući kvarovi i brisanje podataka.

VAGA

Drage Vage, kod vas je moguće da se probude mnoge želje ali i rasejanost. Kako ovo pomračenje pada u vašu devetu kuću putovanja, neke nove filozofije, učenja, stranaca i drugih religija pa neka verovanja se mogu naći na testu. Vaši odnosi sa svima mogu biti na testu. Pojedine Vage će odbaciti ili izmeniti neka svoja verovanja. Moguće su promene i u karijeri što dosta zavisi i od vašeg ličnog horoskopa.

ŠKORPIJA

Dragi Škorpioni, kako je ovo pomračenje na vašem 8 stepenu, onda je jako i dešava se u vašoj osmoj kući transformacija, preokreta, nešto se prekida da bi nešto novo bilo pokrenuto jer se svega starog treba rešiti što nije bilo funkcionalno i krenuti kao feniks iz pepela. Moguće je da budete malo više nervozni oko pomračenja pa se ne nervirajte jer se dešava transformacija na bolje.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se pomračenje dešava u vašoj sedmoj kući gde utiče dosta jako ali ipak vašu sreću je teško blokirati. Mnogi Strelčevi se mogu osetiti uzbuđeno. Mnoge veze mogu biti na testu kako ljubavne tako i poslovne. Kako je vaše polje duhovnost jako, onda je pred vama jedan duhovan mesec i vaša moćna energija u proučavanju i duhovnosti. Vaši snovi vas mogu usmeriti a kreativna energija vam može dati neke nove životne tokove.

JARAC

Dragi Jarčevi, vi možete osećati snažan uticaj već pre par dana i polsel pa koako se pomračenje dešava u vašem šestom polju moguće su promene na radnom mestu, u svakodnevnom životu ili u polju zdravlja. Moguće je da vi poželite promeniti posao ili vas prosto okolnosti na to navedu. Moguće je da se stvari ne odvijaju kako ste vi osmislili već da bude prepreka na putu do cilja. Svakako da će sve to biti savladano i da vi na kraju završavate sa pozitivnim ishodom. Jarčevi koji su šefovi sada se mogu suočiti sa nezadovoljstvom svojih radnika pa i tu obratite pažnju.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem petom polju što može doneti promene sa decom u ljubavi sa braćom, sestrama na putovanju. Potrebno je da promenite neke poteze da bi bilo bolje u budućnosti. Pojedine Vodolije mogu biti uznemirene zbog svoje dece ili u ljubavi . Svakako bilo dobro ili ne vi možete sagledati šta i kako radite pa da promenite i nešto novo pokrenete da bi bilo bolje vama i svima oko vas.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašoj četvrtoj kući porodice, doma, vaših korena pa možete biti zabrinuti na tom životnom aspektu. Budite dobri prema roditeljima i strpljivi kada je porodica u pitanju. Moguće je da poželite i neku veću promenu na svom fizičkom izgledu što treba dobro da razmislite da se posle ne pokajete. Izbegavajte da se prezentujete kako vi sve najbolje znate da ne dođete do neprijatnih situacija. Pazite na svoje najbliže.

Pročitajte i ovo

Astrolog: Željka Knežević

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije