Mesec će boraviti u znaku Blizanaca i doneti atmosferu u kojoj se možete osećati rasterećeno. Imaćete vrlo brzu i jasnu procenu situacije u kojoj se nalazite, kao i brz odgovor i reakciju na okolinu. Šta god da budete radili, prilično ćete se dobro snaći i naći brza i laka rešenja.

Pomračenje Meseca može doneti pojačana osećanja, ali će ona ipak biti pod jakim uplivom razuma, pa će emotivne reakcije biti kontrolisane i promišljene. Ovo je dan idealan za odlazak na kraći put ili, ako imate nekih aktuelnih problema sa automobilom, sada ih možete rešiti.

U ovom danu ćete puno komunicirati sa drugim ljudima i imati interesantnih susreta. Razgovori će biti manje opterećujući i to će vam prijati. Bićete fizički i mentalno više aktivni nego inače i obavićete više stvari istovremeno u kratkom roku. Možda nećete završiti sve što ste započeli, ali ćete svakako dosta toga uraditi.

Danas možete dobiti korisne i zanimljive informacije i ostvariti kontakte koje želite. Nađite vremena i za sebe, pa započnite čitanje knjige koja vas zanima ili provedite vreme sa decom ili mlađim ljudima!

Astrolog: Nevena Cvetković