Dnevni lunarni horoskop za 23. novembar 2020. godine najavljuje snažne emocije!

Za početak, Mesec u Ribama donosi obično pospanost, pa će mnogima u ponedeljak biti teže da ustanu. Idealno bi bilo ako ujutru možete da se opustite pre nego krenete u dnevne obaveze. Dan je sjajan za meditaciju, akcenat je na duhovnosti jer možete dobiti značajne uvide. Poseta svetom mestu je nešto što vam danas može prijati. Biće pojačana intuicija, pa vam osećaj može  govoriti nešto suprotno od racionalnog.

Kada Mesec bude u trigonu sa Merkurom oko 14h, tada se intuicija i racio mogu poklopiti, pa sa odlukom koju tad donesete, bićete usklađeni.

Ovo je dan u kojem će emocija biti puno. Možete osetiti da vas preplavljuju iako nema objektivnog razloga za to. Neki će zaplakati dok gledaju ljubavni film, ili kad slučajno čuju pesmu koju vole. Oprez za osobe koje su hipersenzitivne, danas svi osećaji mogu biti pojačani i neke mogu destabilizovati!

Oko 16h kada Mesec bude u konjukciji sa Neptunom, razmislite da je nešto o čemu razmišljate samo iluzija. Ukoliko imate vremena, odmorite. A ako nemate, pokušajte da ostanete fokusirani, jer vas razni osećaji mogu ometati. Vodite računa da ne izgubite nešto od ličnih stvari. Kupovina parfema bi danas bila pun pogodak, naročito za one koji tragaju za mirisnom notom koja bi im u potpunosti odogovarala.

Ovo su dobre postavke za maštu, vizualizaciju, uopšte odličan momenat za svaki duhovni rad na sebi!

Astrolog: Nevena Cvetković