Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP NAJAVLJUJE LJUBAV I NOVAC: Venera trigon Saturn je zagrljaj koji svi željno čekamo

Izvor: Shutterstock

Horoskop nam otkriva da nikom nije lako otkako je tranzitna Venera ušla u znak Device 3. oktobra 2020. godine. 

Naime, ona je tu u padu, a Veneri nije mesto u znaku koji vlada razumom, računanjem, mislima, analizom, perfekcijom i težnjom da stvari imaju savršenstvo reda.

Nasuprot Device nalazi se znak Riba, u kojem Venera doživljava egzaltaciju, preteruje u onim stvarima koje su u simbolici iste. Osa Device i Riba se najbolje mogu objasniti kroz kontrast razum – mašta. U zavisnosti od prirode planete, zavisiće i to kako se određena planeta nađe u ovim znacima. Kao što je rečeno, Veneri nije mesto u znaku razuma, a u znaku mašte preteruje, što nužno ne mora da bude dobro.

ASTRO PROGNOZE

 “I ona uči vredno, znajući da će joj negde vokacija doneti pre brak, ljubav, eros, seks od kojih se stidi.” (Goran Milekić, Beskrajna astrosimbolika) Stidljivost je ono što opisuje Veneru u Devici. Skromnost, pa još združena sa Jupiterom u konjunkciji daće i sitan novac, trenutak širenja zadovoljstva, ali u već unapred ograničenim količinama. Jer ukoliko ne postoji razumna granica, onda ne pričamo o ovoj Veneri.

Treba joj vremena da se navikne na to da je baš ona odabrana da bude nečija ljubav, često se najbolje u odnosu snalazi nakon dužeg vremena, kada je upoznala partnera, i najprije njegove navike, a sami početak joj teško pada, jer ona ne umije da se ponaša, ako ne zna šta da očekuje od druge strane. Izraz “Želim da znam na čemu sam”, je upravo proizašao iz ove pozicije Venere.

Venera će 24. oktobra graditi egzaktan trigon sa Saturnom u Jarcu, i ovaj zemljani trigon može konačno da stabilizuje sve ono što vas je do nedavno mučilo u vezi novca, samog odnosa u kojem se nalazite, ili prosto dati vam prve rezultate onoga u šta odavno ulažete.

 Venerom u Devici vas prepoznaju po zdravoj hrani koju kupujete, berete bilje, ali ono za čaj, za zdravlje, potom i onda kada stavite na papir sve što ste zaradili i osetite nelagodnost jer ste zaradili više od onog koliko ste planirali ili ako vam neko pokloni nešto, jer ova Venera ne ume da primi poklon. Ili kada uređujete radni prostor, jer se tada osećate najprirodnije. I kada kupujete dekoracije za kancelariju.

Jako teško napušta ljubavni odnos, “sve dok ne izbroji poslednje zrno peska” (Jovana Lučić Gajić), ali isto tako posle određenog vremena u odnosu, muči je pitanje kuda on vodi, da li gubi vreme i da li može da očekuje nešto što po logici stvari sleduje nakon određenog vremena emotivne veze.

Venera će 24. oktobra graditi egzaktan trigon sa Saturnom u Jarcu, i ovaj zemljani trigon može konačno da stabilizuje sve ono što vas je do nedavno mučilo u vezi novca, samog odnosa u kojem se nalazite, ili prosto dati vam prve rezultate onoga u šta odavno ulažete.

Ako se setimo početka marta 2020. godine kada je Venera iz znaka Ovna gradila kvadrat sa Saturnom u znaku Jarca, za neke srušila harmoniju i izazvala potrebu da agresivno istupimo u pravcu onoga šta želimo, sada je vreme da bes i ljutnju kao i rušenje, zameni potreba da se “tri puta meri, a jednom seče”, i time izbegne bilo kakva greška ili narušavanje savršenog reda kojem se u ovom periodu teži.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije