DNEVNI MESEČEV HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2020: Ovo je petak 13. kojeg ne treba da se plašite, evo zašto!

Lunarni horoskop za "petak 13" kaže da nemamo čega da se plašimo!

Shutterstock

Lunarni horoskop za 13. novembar 2020. godine ukazuje da uz Mesec u znaku Vage možemo da zaboravimo razna sujeverja, jer ovaj "petak trinaesti" ne može da nam donese ništa teže od onoga što smo već doživeli u ovoj godini.

Energija dana je ujednačena i povoljna, naročito za one koji su danas veoma aktivni. Ipak, ključne reči su: „putovanje“, „saobraćaj“ i „sastanci“. Zapravo, baš to su situacije na koje treba da obratite pažnju. Mnogi će danas dobiti  podršku za neki značajan posao ili projekat, posebno u domenu finansija ili  administracije. Danas se aktivirajte u nekom sportu ili fizičkom radu i to će biti efikasan lek ne samo za jesenju depresiju, već i za neke fizičke bolesti.

U odnosima među ljudima, danas dolaze do izražaja kvaliteti kao što su pravičnost, velikodušnost, spremnost da se pomogne. Pomozite drugima nesebično - i vaši resursi će se povećati! Paralelno se nastavlja rad introspekcije: mlad  Mesec je blizu, ne zaboravite da slušate sebe, osvrnete se oko sebe i dodate još nešto na listu onoga što ćete ostaviti za sobom. Da biste se oporavili i održali unutrašnju ravnotežu, prepustite se muzici, uživanju u slikarstvu, skulpturi ili drugim umetničkim oblicima. Druga opcija je šetnja prirodom, koja će vam takođe dati snagu bez obzira na vremenske prilike.

Podsetnik: Danas je poslednji dan ove nedelje kada šišanje blagotvorno utiče na stanje kose i ukupnu energiju. Ne preporučuje se da se šišate u subotu i nedelju. Veče je najbolje završiti meditacijom opraštanja.

Izvor: Lepa&Srećna