OVAN

Veoma prijatan dan u kojem ćete se osećati potpuno zadovoljni sobom. Ovo nije trenutak da rešavate probleme koji se tiču prijatelja ili porodice. Uživajte u svom ljubavnom gnezdu, veče ćete provesti na "sedmom nebu".

BIK

Osećate potrebu da upotrebite svu svoju energiju kako biste doveli sve svoje poslove u red. Tačno znate šta
želite. Tenzije koje ste upravo doživeli u porodičnom okruženju nestaju, ne ostavljajući trag.

BLIZANCI

Investicija koju ste odavno osmislili će se konačno isplatiti, nadmašivši vaša očekivanja. Ako planirate da rizikujete dobit, nemojte da žurite, već prvo pažljivo analizirajte situaciju. U porodičnom krugu ne namećite svoje mišljenje.

RAK

Velika sreća zbog konačnog sređivanja finansijske situacije. Profesionalno polje je čitavo u povoljnom znaku, u porodičnom polju dominira mir. Pazite na ishranu.

LAV

Čak i ako se vaš rad poboljša i nivo samopouzdanja poveća, vaš vitalni tonus će biti nizak. Neblagovremena poseta može izazvati situaciju koja vas dovodi u nevolje. Pokušajte da se kontrolišete i nemojte se zanositi svojim živcima.

DEVICA

Vaši profesionalni planovi će biti izmenjeni, što će sa sobom doneti bolje izglede. Korišćenje vaših dobrih ideja će se veoma dobro isplatiti. Njegov društveni život je takođe naklonjen njegovim interesima.

VAGA

Pozitivan razvoj u finansijskom polju, ali i nepovoljna dešavanja u prijateljskom krugu. Neko ko vam je veoma blizak se udaljava, obratite pažnju i reagujte na vreme. Ako ste u stalnoj vezi, izbegavajte flertovanje, to bi moglo da vam donese dosta problema.

ŠKORPIJA

Nerazumevanje od strane partnera ili saradnika može da bude velika kočnica u planu koji vam je prirastao srcu. Imate veliku želju da proširite vidike, stalo vam je da isprobate nešto novo. Veče povoljno za ljubav, uživajte u nežnosti i iskrenosti.

STRELAC

Težak i napet dan, imate mnogo posla, ali ne i pomoć i podršku koju ste očekivali. Dobar je trenutak za one koji su se posvetili radu na sebi, usavršavanju ili vežbanju. Ne odbacujte poziv prijatelja za veče, možete da očekujete lep provod.

JARAC

Ako se udubite u ono što ste započeli, završićete sve u roku. Posvetite se onome što je od stvarnog značaja, nemojte da se bavite sitnicama. U krugu prijatelja imate i osobu koja vam ne odgovara naročito, pazite o čemu pričate s njom.

VODOLIJA

Moraćete da se potrudite da se spremite za radnu nedelju, mnogo toga vas čeka. Moguć je glas koji već dugo čekate, poziv dolazi kao iznenađenje, ali i prijatna promena. Skladni emocionalni odnosi, partner vam je veoma posvećen.

RIBE

Dobar je dan za sve koji se bave trgovinom, uloženi novac se brzo vraća. U prijateljstvu uživate u fantastičnom provodu, biće ovo dan za pamćenje. U porodici vlada harmonija, stiže vam i pomoć baš kad vam je potrebna.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.