OVAN

Moraćete da se suočite sa nepredviđenim troškovima, tako da vam je budžet u totalnoj neravnoteži. Ne dozvolite da vas loše raspoloženje spreči da uživate sa voljenom osobom, ona vam pruža razumevanje i nežnost.

BIK

Dobro se razumete s ljudima oko vas, kako na profesionalnom tako i na porodičnom planu. Odlučite da započnete novi profesionalni projekat. Veče će biti izuzetno prijatno.

BLIZANCI

Ako ne žurite kada ulažete svoj novac i pažljivo proučite opcije koje su vam predstavljene, nema sumnje da ćete dobiti zdrav prihod. Ne dozvolite da vas vaša osetljivost navede da pogrešno protumačite ono što vam partner kaže. Ako uporno budete zauzimali negativan stav, najviše ćete biti oštećeni.

RAK

Moraćete da se borite da ostvarite svoj projekat, ali će vam napori biti krunisani uspehom. Porodični i prijateljski odnosi će biti zadovoljavajući, a uveče vas čeka dobar provod u privatnosti doma.

LAV

Nemojte težiti da pojednostavite svoje profesionalne poslove, jer ćete to teško postići. Jednostavno, budite uporni i strpljivi, to će vam se višestruko isplatiti. Dobićete loše vesti o prijatelju kojeg zaista cenite.

DEVICA

Inovativni duh će biti očigledan u vašem radu i dobićete izuzetne rezultate. Imajte malo više razumevanja sa bliskim ljudima i ne unosite nepotreban razdor u mirnu atmosferu svog doma.

VAGA

U profesionalnim pitanjima, ne dozvolite da na vas utiču različita mišljenja, znate da mnoga mogu da budu neosnovana. Čuvajte poverenje prijatelja i nemojte odavati njihove najveće tajne. Na emotivnom planu, savršen dan.

ŠKORPIJA

Moraćete da forsirate tempo ako želite da ispunite svoje ciljeve. Nemojte nepotrebno rizikovati i pazite na čiji teren. Društveni život vam donosi mnogo zabave.

STRELAC

Pokušajte da svoje želje zadržite u razumnim granicama i budite zadovoljni svojim dostignućima. Pokažite toplinu, neka vas svi vide u najboljem svetlu, a odnose s prijateljima ispunite humorom. Moguća tenzija u odnosu s partnerom.

JARAC

Vaša impulsivnost može biti uzrok sukoba sa kolegom. Trebalo bi da uložite napor i sprečite da ovi predvidivi zastoji na poslu utiču na vaš lični život. Na emotivnom polju, dan vam je pod zaštitom zvezda.

VODOLIJA

Istrajte u svojim profesionalnim projektima i ne dajte da vas obeshrabri neki nepredviđeni neuspeh. Pokušajte da kontrolišete anksioznost i uživajte u društvu dobrih prijatelja. Na sentimentalnom nivou, pokušajte da budete fleksibilni.

RIBE

Biće ovo dan velikih aktivnosti, u kojem ćete ostvariti profesionalni napredak. Ne propustite priliku da nabavite nešto vredno koja će vam se neočekivano ukazati. Budite nežni prema partneru, nije sasvim u ravnoteži. 

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.