OVAN

Posao: Od ranog jutra počinje pritisak, spremite se na teške napore. Ljubav: Dajte sebi oduška, malo zabave će vam prijati. Zdravlje:  Potražite pomoć sa težim poslovima.

BIK

Posao: Teško ćete izgurati dan, ali zaslužićete mnogo pohvala.  Ljubav:  Romantičan završetak dana, rezervišite sto za dvoje. Zdravlje: Nesanica.

BLIZANCI

Posao: Slobodno planirajte mirno popodne, sve ćete završiti za samo nekoliko sati.  Ljubav: Za usamljene Blizance, mirno veče, a za one u skladnoj vezi, noć pun varnica.   Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

RAK

Posao: Niste raspoloženi za velike početke, ali na poslu se od vas traži da pokažete entuzijazam.  Ljubav: Želite  samo mirno veče, ne obećavajte nikom ništa. Zdravlje: Moguć disbalans hormona.

LAV

Posao: Velika gužva na poslu, računajte da će se sve otegnuti i duže nego što je planirano.  Ljubav:Mnogo poziva, nećete znati šta da izaberete. Zdravlje: Grčevi u mišićima, uzimajte magnezijum.

DEVICA

Posao: Preokupirani ste, ne znate gde ćete pre, ali od kolega dobijate veliku podršku.Ljubav: Ako ste se već našli na zabavi, onda uživajte u lepoj večeri.Zdravlje:  Osetljivi zglobovi.

VAGA

Posao: Ubrzajte se da biste uspeli da sebi obezbedite miran vikend.Ljubav: Divno okupljanje sa dragim ljudima, moguće s nekim romantičnim razlogom, a vi ste zvezda večeri. Zdravlje: Neophodna limfna drenaža.

ŠKORPIJA

Posao: Drama u poslednjem trenutku, važni rokovi i projekti su na kocki.  Ljubav:  Veliko društvo, mnogo veselje, moguće da ste baš upravo vi domaćin. Zdravlje: Probajte da malo postite.

STRELAC

Posao: Svi za jednog, jedan za sve, to je jedino geslo koje garantuje uspeh u vašem poslovnom okruženju danas.Ljubav: Skloni ste flertu, pustite sebi na volju. Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Nervozni ste i skloni greškama, bolje usporite. Ljubav:  Uzalud čekate poziv, on danas neće stići. Zdravlje:  Bolovi u zglobovima.

VODOLIJA

Posao:  Problemi na finansijskom planu, moguće greške, proverite sva plaćanja. Ljubav: Planirajte veče u dvoje, zvezde su naklonjene Vodolijama u paru. Zdravlje: Olakšanje tegoba.

RIBE

Posao: Kreativnost će biti nagrađena, nemojte se ustezati da krenete nekim neobičnim putem.  Ljubav: Veoma ste privlačni, dobijate brojne komplimente, ali onaj koji vi želite - nikako da čujete.  Zdravlje: Umorni ste.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.