Saznajte šta vam predviđa dnevni horoskop ove subote!

OVAN

Posao: Ovaj vikend donosi vam iznenadne poslovne prilike.  Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu upoznati nekoga posebnog na neočekivanom mestu. Zdravlje: Obratite pažnju na hidrataciju. 

BIK

Posao: Vikend je idealan za planiranje i organizaciju. Ljubav:  U ljubavi može doći do nesporazuma sa partnerom. Ključ je u komunikaciji, pa budite otvoreni i iskreni. Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Posao: Ako radite na nekom projektu, iskoristite inspiraciju koja vam dolazi. Ljubav: Ljubavni život Blizanaca biće u znaku romantike. Zdravlje: Meditacija ili joga mogu vam pomoći da se opustite i oslobodite napetosti.

RAK

Posao: Ovaj vikend može doneti važne odluke na poslovnom planu. Ljubav: Iskren razgovor sa partnerom može ojačati vaš odnos. Nadajte se strastvenoj večeri. Zdravlje: Povedite računa o unosu šećera.

LAV

Posao: Vaši napori će biti prepoznati i mogli biste dobiti zanimljive poslovne ponude.  Ljubav:U romantičnim odnosima vas očekuje harmonija. Zdravlje: Redovno vežbanje i izbalansirana ishrana mogu vam pomoći da pritisak držite pod kontrolom.

DEVICA

Posao: Budite detaljni i precizni, kao što to samo Device znaju. Ljubav: Ljubavni život Device može biti pomalo haotičan. Izbegavajte preterane analize i pokušajte da se opustite. Zdravlje: Obratite pažnju na probavu.

VAGA

Posao: Vage bi mogle dobiti priliku za timski rad. Dobro se organizujte. Ljubav: Provedite kvalitetno vreme sa partnerom i uživajte u zajedničkim trenucima. Zdravlje: Pronađite vremena za sebe i bavite se aktivnostima koje vas opuštaju.

ŠKORPIJA

Posao: Intenzivan vikend na poslu je pred vama. Ljubav: Škorpije će ovog vikenda biti posebno strastvene. Ako ste u vezi, vaša veza će postati dublja. Zdravlje: Povedite računa o unosu tečnosti.

STRELAC

Posao: Ovaj vikend donosi priliku za profesionalni napredak.Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu doživeti romantičnu avanturu. Zdravlje: Šetnje u prirodi ili lagano vežbanje pomoći će vam da se osećate bolje i energičnije.

JARAC

Posao: Ovaj vikend je dobar za postavljanje novih ciljeva.Ljubav: Ljubavni život Jarčeva će biti stabilan. Oni u vezi će osetiti dodatnu bliskost sa partnerom. Zdravlje: Pazite na nivo stresa.

VODOLIJA

Posao:  Vodolije će ovog vikenda biti pune novih ideja. Ljubav: Oni u vezama bi mogli da dožive neočekivane romantične trenutke. Zdravlje: Povećajte unos vitamina i minerala kako biste se zaštitili od letnjih prehlada.

RIBE

Posao: Ribe će ovog vikenda biti usmerene na završavanje poslova. Ljubav: Provedite kvalitetno vreme sa voljenom osobom i uživajte u zajedničkim aktivnostima. Zdravlje: Pazite na holesterol i masnu hranu.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.